Hotels, b&b's en vakantiehuizen in Groot-Brittannië

Vakantie in Sussex, Engeland Vakantie in Devon, Engeland Vakantie in de Cotswolds, Engeland Vakantie in het Lake District, Engeland Vakantie in Pembrokeshire, Wales Vakantie in de Northwest Highlands, Schotland Vakantie in Noord Wales

Uw vakantiebestemming in Groot-Brittannië

Authentieke herbergen in Groot-Brittannië
Als u een accommodatie in Groot-Brittannië wilt boeken dan kunt u hier uw zoektocht beginnen. Op deze pagina worden alle gebieden in Engeland, Wales en Schotland behandeld. Per gebied kunt u hotels, herbergen, b&b's en vakantiehuizen bekijken en boeken. Daarnaast zijn er interactieve kaarten om te bestuderen zodat u kunt zien waar uw vakantiebestemming is gesitueerd tov bepaalde bezienswaardigheden, plaatsen en mooie locaties.

Het Verenigd Koninkrijk heeft vele fraaie gebieden met elk een eigen karakter. Denk bijvoorbeeld aan de pittoreske Cotswolds, de nationale parken van North Yorkshire, de bergachtige wandelregio het Lake District of de vele mooie kustgebieden aan de Engelse zuidkust. Of wat te denken van de bergachtige streken in Wales en Schotland. Als u door de vele mogelijkheden niet meer weet wat uw volgende vakantiebestemming moet worden dan kan ik ook voor u op zoek gaan naar de juiste bestemming, inclusief een geschikte accommodatie:

Vakantieplan op maat - geen extra kosten

Londen en Zuid Engeland

Groot Londen Berkshire Kent

Dorset Somerset Devon

Cotswolds groen vlak Chilterns

West, centraal -en oost Engeland

Warwickshire Shropshire Birmingham

Nottinghamshire Lincolnshire Peak District

Cambridge groen vlak Norfolk

Wales

Wye Valley Pembrokeshire Snowdonia

Zuid -en oost Schotland

Scottish Borders Edinburgh Dumfries and Galloway

Glasgow Fife Aberdeenshire

West en noord Schotland

West Highlands Argyll and Bute Great Glen

Cairngorms Isle of Skye Noordelijke hooglanden van Schotland

Outer Hebrides groen vlak Orkney

Hotels, b&b's en herbergen uit de reisverslagen

Naast de pagina's waar u per gebied naar accommodaties kunt zoeken, publiceer ik sinds een paar jaar ook mijn gemaakte reizen. De hotels en herbergen waar ik heb overnacht komen daarin ook aan bod en die kunt u uiteraard ook boeken als u het wat lijkt. Verschillende locaties zullen de revue passeren, vaak op mooie landelijke locaties of anders omringd door fraaie gebieden. Daarnaast is er ook aandacht voor een klein aantal mooie steden.

Bekijk verblijfplaatsen in mooie nationale parken in noord Engeland, zoals het Lake District, de North York Moors en Exmoor. Of wat te denken van de pittoreske Cotswolds in het zuidwesten? Ook kunt u hotels en b&b's bekijken in mooie kustgebieden zoals in Dorset, Devon en Cornwall in het zuidwesten, Norfolk in het oosten en North Yorkshire in het noordoosten. Naast natuurlijke locaties en kleine stadjes en dorpen komen ook enkele prachtige historische steden aan bod zoals Bath, Cambridge, York en het kleinere Canterbury.

Reisverslagen + accommodaties
legenda voor vakantiebestemmingen Groot-Brittannië