Hotels, b&b's en vakantiehuizen in Groot-Brittannië

Vakantie in Sussex, Engeland Vakantie in Devon, Engeland Vakantie in de Cotswolds, Engeland Vakantie in het Lake District, Engeland Vakantie in Pembrokeshire, Wales Vakantie in de Western Highlands, Schotland Boeken

Zoek per gebied naar de juiste accommodatie

Mooi marktstadje in Engeland
Als u een accommodatie in Groot-Brittannië wilt boeken dan kunt u hier uw zoektocht beginnen. Op deze pagina worden alle gebieden in Engeland, Wales en Schotland behandeld. Per gebied kunt u hotels, herbergen, b&b's en vakantiehuizen bekijken en boeken. Daarnaast zijn er interactieve kaarten om te bestuderen zodat u kunt zien waar uw vakantiebestemming is gesitueerd tov bepaalde bezienswaardigheden, plaatsen en mooie locaties.

Het Verenigd Koninkrijk heeft vele fraaie gebieden met elk een eigen karakter. Denk bijvoorbeeld aan de pittoreske Cotswolds, de nationale parken van North Yorkshire, de bergachtige wandelregio het Lake District of de vele mooie kustgebieden aan de Engelse zuidkust. Wales heeft ook veel te bieden. Denk aan bijvoorbeeld de Pembrokeshire Coast in het zuidwesten en de bergen van Snowdonia in het noorden. Schotland kent veel ruigheid, met name in het noordwesten maar er zijn ook de nodige kastelen en landgoederen, zoals in Aberdeenshire en de Scottish Borders. Historische steden zijn er op zoveel plekken en dan met name in Engeland.

Londen, Zuid Engeland en de Kanaaleilanden

Groot Londen Berkshire Kent

Dorset Somerset Devon

Cotswolds Chilterns Jersey

West, centraal -en oost Engeland

Cotswolds Warwickshire Shropshire

Birmingham Peak District Nottinghamshire

Lincolnshire Cambridge Norfolk

Wales

Wye Valley Pembrokeshire Snowdonia

Zuid -en oost Schotland

Scottish Borders Edinburgh Dumfries and Galloway

Glasgow Fife Aberdeenshire

West en noord Schotland

West Highlands Argyll and Bute Great Glen

Cairngorms Isle of Skye Noordelijke hooglanden van Schotland

Outer Hebrides groen vlak Orkney

Boek een accommodatie in een bepaald soort plaats

Misschien dat u nog niet echt een idee heeft waar u de volgende vakantie wilt vieren. Er zijn ook zoveel mooie gebieden. Hieronder vindt u een klein aantal themapagina's. Bekijk pittoreske dorpen en kleine stadjes, historische steden, badplaatsen of boek een hotel, b&b of vakantiehuis in of in de buurt van plaatsen waar beroemde Britse schrijvers hebben gewoond. U ziet hieronder ook een pagina waarop filmlocaties staan van Harry Potter films, zowel in Engeland als in Schotland. Per locatie kunt u zoeken naar mogelijkheden om te overnachten. Er zijn overigens nog meer dergelijke themapagina's. U kunt ook ten alle tijden een vakantieplan op maat aanvragen, inclusief accommodaties en reisinformatie.

Enkele thema's op een rij

dorpje stad badplaats

huis meer bibliotheek
legenda voor vakantiebestemmingen Groot-Brittannië