Hotels, b&b's en vakantiehuizen in Groot-Brittannië

Hotel aan zee in Engeland Luxe hotel in landelijk Engeland Boeken

Zoek per gebied naar de juiste accommodatie

Boek een hotel in Groot-Brittannië
Als u een accommodatie in Groot-Brittannië wilt boeken dan kunt u hier uw zoektocht beginnen. Op deze pagina worden alle gebieden in Engeland, Wales en Schotland behandeld. Per gebied kunt u hotels, herbergen, b&b's en vakantiehuizen bekijken en boeken. Daarnaast zijn er interactieve kaarten om te bestuderen zodat u kunt zien waar uw vakantiebestemming is gesitueerd tov bepaalde bezienswaardigheden, plaatsen en mooie locaties.

Het Verenigd Koninkrijk heeft vele fraaie gebieden met elk een eigen karakter. Denk bijvoorbeeld aan de pittoreske Cotswolds, de nationale parken van North Yorkshire, de bergachtige wandelregio het Lake District of de vele mooie kustgebieden aan de Engelse zuidkust. Wales heeft ook veel te bieden. Denk aan bijvoorbeeld de Pembrokeshire Coast in het zuidwesten en de bergen van Snowdonia in het noorden. Schotland kent veel ruigheid, met name in het noordwesten maar er zijn ook de nodige kastelen en landgoederen, zoals in Aberdeenshire en de Scottish Borders. Historische steden zijn er op zoveel plekken en dan met name in Engeland.

Londen, Zuid Engeland en de Kanaaleilanden

Groot Londen Berkshire Kent

Dorset Somerset Devon

Cotswolds Chilterns Jersey

West, centraal -en oost Engeland

Cotswolds Warwickshire Shropshire

Birmingham Peak District Nottinghamshire

Lincolnshire Cambridge Norfolk

Wales

Wye Valley Pembrokeshire Snowdonia

Zuid -en oost Schotland

Scottish Borders Edinburgh Dumfries and Galloway

Glasgow Fife Aberdeenshire

West en noord Schotland

West Highlands Argyll and Bute Great Glen

Cairngorms Isle of Skye Noordelijke hooglanden van Schotland

Outer Hebrides groen vlak Orkney

Overnachten in luxe en comfort

Rode brievenbus in Engeland

Accommodaties zijn er in allerlei prijsklassen. Voor 100 a 110 euro vindt u al prima beoordeelde accommodaties, meestal b&b's en herbergen. Wilt u echter een luxere accommodatie, een hele mooie herberg in een pittoresk dorpje of bijvoorbeeld een hotel met zeezicht in een geliefd kustgebied? Dat kan natuurlijk ook maar dan betaalt u uiteraard een stuk meer. Ook zijn er fraaie herenhuizen in historische steden en statige landgoederen waar u kunt overnachten. Alles heeft zijn uiteraard zijn prijs, maar veel is mogelijk. Wales, Schotland en met name Engeland zitten vol met mooie oude steden en landgoederen die als luxe hotel dienen.

U kunt via de vorige tabbladen zelf per gebied op zoek naar een dergelijk onderkomen. Als u hulp wenst, bijvoorbeeld omdat u graag een rondreis wilt maken langs prachtige hotels en herbergen dan is dat ook mogelijk. U kunt u dan een plan op maat aanvragen waarin ik voor u de accommodaties uitkies. Leest u eerst hier verder:

Rondreis langs prachtige accommodaties

legenda voor vakantiebestemmingen Groot-Brittannië