Vind uw vakantiebestemming in Snowdonia en Noord Wales

Het stadje Conwy in Noord Wales Llandudno in Noord Wales Portmeirion in Wales Beddgelert in Snowdonia, Wales Het stadje Llangollen in Wales Boeken in Noord Wales Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Noord Wales

Het noorden van Wales is het meest bergachtige deel van het land en dan met name het Snowdonia National Park in het noordwestelijke kwart. U vindt daar slechts kleinere dorpen en stadjes dus u kunt er prima een vakantiehuis of hotel in de natuur boeken en bijvoorbeeld gaan wandelen. Voorbeelden van dorpen zijn Beddgelert, Betws-y-Coed en Porthmadog. In Caernarfon en Conwy kunt u kastelen bekijken en u kunt in de badplaats Llandudno zelfs aan het strand liggen. Snowdonia is echter niet de enige streek met prachtige natuur. U kunt ook verblijven op het eiland Anglesey met zijn mooie kustgebieden, op het schiereilandje Llyn of in de mooie Dee Valley, bijvoorbeeld in het stadje Llangollen niet ver van de Engelse grens.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Noord Wales

legenda van kaart

Snowdonia: zoek per plaats

Barmouth Portmeirion Beddgelert

Betws-y-Coed groen vlak Conwy

Rondom Snowdonia: zoek per plaats

Aberystwyth Caernarfon Llandudno

Llangollen groen vlak Isle of Anglesey

Terug naar:

→ Noord Wales
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)