Schotland - vakanties en rondreizen

Autovakantie naar Schotland

Op naar Edinburgh en de Highlands...

Kijk hier voor enkele mooie autorondreizen door de Hooglanden van Schotland en andere delen van het land. 'The Highlands' is befaamd vanwege grote natuurlijke en bergachtige schoonheid. Ook zijn er vele historische bezienswaardigheden zoals de nodige fraaie kastelen, prehistorisch erfgoed zoals op Orkney en ook verschillende gebouwen in de bekende steden waaronder Edinburgh. Kijkt u toch vooral hieronder verder om de vakanties te bekijken, niet alleen met de auto maar ook nog een variant met de trein want dat is ook mogelijk. De auto geeft u vanzelfsprekend veel meer vrijheid maar met de trein zijn toch mooie locaties te bereiken.


Ruige kust in Schotland Treinstation in Schotland

Busvakanties - groepsreizen met de bus

Als u het fijner vindt om met een groep op reis te gaan dan kan dat ook. U kunt meegaan op een busreis naar Schotland waarbij alles voor u geregeld wordt en er elke dag excursies naar mooie gebieden, leuke plaatsen en bezienswaardigheden op het programma staan. Zo is er bijvoorbeeld een relatief korte stedentrip naar Edinburgh maar vooral ook langere vakanties waarbij de bergachtige Highlands vanzelfsprekend ruimschoots aan bod komen. Ook kunt u fraaie kastelen bezichtigen en zelfs eilanden bezoeken. Kijk hieronder voor het overzicht:

Busreizen naar Schotland

Een buswandelvakantie

Als u graag wandelt en het liefst een busvakantie combineert met mooie wandelingen in Schotland, dan kan dat ook. Hieronder vindt u een reis waarbij u verschillende fraaie routes zult wandelen, bijvoorbeeld in de Trossachs, bij Glenfinnan en op het eilandje Iona. Daarnaast zult u ook enkele leuke plaatsen bezichtigen waaronder Pitlochry en uiteraard de historische hoofdstad Edinburgh:

Buswandelvakantie naar Schotland