Wat is Groot-Brittannië Liefhebbers?

Landhuis met tuin in Engeland

Over deze website

Wandelaar in Engeland

Handelsregister

Groot-Brittannië Liefhebbers is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Groningen.
Het KvK-nummer = 59784105

Groot-Brittannië Liefhebbers is een website voor mensen die van Engeland, Schotland en Wales houden en er uiteraard ook vakantie willen vieren. Mijn naam is Michel Spreeuwers en sinds 2012 maak en beheer ik deze website. Wat is het doel? Ik wil dat de website een prettige plek is om informatie te bekijken, interactieve kaarten te bestuderen en mooie grote foto's te bekijken. Kortom, een inspirerende omgeving voor een ieder die van Groot-Brittannië houdt en/of er graag vakantie wil vieren. Dat betekent ook dat ik geen reclamebanners en marketingteksten wil gebruiken die dat gevoel wegnemen. Het zal inkomen schelen maar ik wil er niet aan. Ik hoop dat u er net zo over denkt. Op de bijbehorende facebookpagina leest u dagelijks over leuke plaatsen en gebieden in Groot-Brittannië.

Het is fulltime werk dus hoe verdien ik dan mijn inkomen? Ik verdien mijn inkomen door boekingen die gemaakt worden via de website van Groot-Brittannië Liefhebbers. Dan heb ik het over hotels, b&b's, vakantiehuizen en ook overtochten, vluchten en dergelijke. Mocht u deze website waarderen dan hoeft u dus niets te doneren of wat dan ook, simpelweg boeken via de website beloont mij automatisch. Zonder dat het u iets extra's kost uiteraard. U kunt via allerlei pagina's bijvoorbeeld zoeken naar hotels en vakantiehuizen, per gebied of per dorp, stad of badplaats. Klikt u vooral zelf door de website en u zult het zien. Mocht u ergens vragen over hebben of wilt u om een andere reden contact opnemen, stuurt u dan een e-mail naar:

info@groot-brittannie-liefhebbers.nl


Service - vakantieplan op maat

Door de vele kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan is er ook een 'vakantieplan op maat' service dat volgens hetzelfde concept werkt. Ook daar betaalt u niets extra's voor. U krijgt dan een vakantieplan op maat, inclusief beschikbare accommodaties en reisinformatie. Dat kan een rondreis langs meerdere locaties zijn per auto of trein of bijvoorbeeld een twee weekse vakantie waarbij u telkens een week in een ander vakantiehuis verblijft. Wat ik precies voor u kan betekenen leest u op de volgende pagina:

Een uitgebreid online vakantieplan op maat


Extra service: het is ook mogelijk om zelf een rondreis of vakantie te plannen en nadien alsnog een eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers te krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Dat kan dus alleen als u hotels, b&b's, appartementen en/of vakantiehuizen boekt via deze website. Stuur na het boeken een email of facebookbericht en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan.

Zelf plannen - eigen online pagina