Wat is Groot-Brittannië Liefhebbers?

Mooi dorpje in Engeland

De website

Wandelaar in Engeland

Handelsregister

Groot-Brittannië Liefhebbers - Handelsregister van de Kamer van Koophandel in Groningen.
Het KvK-nummer = 59784105

Groot-Brittannië Liefhebbers is een website voor mensen die van Engeland, Schotland en Wales houden en er uiteraard ook vakantie willen vieren. Mijn naam is Michel Spreeuwers en sinds 2012 maak en beheer ik deze website. Het doel was én is een zeer uitgebreide en inspirerende omgeving te creëren met allerlei informatie, foto's en interactieve kaarten van allerlei gebieden en plaatsen. Uiteraard horen daar ook overzichten bij van autorondreizen, wandelvakanties, hotels en vakantiehuizen. Ik werk namelijk samen met enkele serieuze reisorganisaties en boekingswebsites.

Mocht u ergens vragen over hebben (wat dan ook) of wilt u om een andere reden contact opnemen, stuurt u dan een e-mail naar:

info@groot-brittannie-liefhebbers.nl

Wat kan ik voor u doen?

Zoals u net hebt kunnen lezen, kunt u via de website allerlei informatie vergaren over de reis naar Groot-Brittannië en hotels, b&b's en vakantiehuizen voor alle mogelijke gebieden vinden. Het is echter ook mogelijk dat ik voor u een vakantieplan maak, inclusief beschikbare accommodaties. Daar hoeft u niets extra's voor te betalen. Wat ik precies voor u kan betekenen leest u op de volgende pagina:

Persoonlijke hulp - vakantieplan op maat