Wilt u een vakantieplan op maat?

Vakantieplan Engeland 1 Vakantieplan Engeland 2 Vakantieplan Engeland 3 Vakantieplan Engeland 4 Vakantieplan Herfst in Engeland Vakantieplan Kerst in Engeland

Wie ben ik en wat kan ik voor u doen?

Persoonlijke hulp Groot-Brittannië Liefhebbers Groot-Brittannië Liefhebbers is geen reisorganisatie dus u boekt nooit direct bij mij. Ik ben Michel Spreeuwers en mijn website biedt u informatie en inspiratie en verwijst u altijd door als u een boeking wilt maken. Vanzelfsprekend ga ik zelf ook regelmatig naar Groot-Brittannië maar ook door het maken en voortdurend uitbouwen van deze website heb ik inmiddels een uitgebreide kennis van het land opgedaan: waar de bezienswaardigheden te vinden zijn en wat voor soort landschappen en plaatsen u in elke regio kunt vinden. Daardoor kan ik u een plan voorleggen dat perfect aansluit bij uw wensen. Dat geldt niet alleen als u met de auto op pad gaat maar ook als u met het openbaar vervoer wenst te reizen want dat doe ik zelf vaak ook.

Kost dit u geld?

Nee, u hoeft niet te betalen voor het vakantieplan dat ik u voorschotel. Ik verdien mijn inkomen door middel van affiliate-marketing en dat betekent dat ik commissie verdien op boekingen van hotelovernachtingen, vakantiehuizen, vluchten, overtochten, etc. U betaalt dus niets voor mijn inzet en ook wordt de prijs er niet hoger van. Pas wanneer u overgaat tot het boeken via de links op mijn website beloont u mij. Een plan maken doe ik zeer graag maar het kost wel wat tijd dus ik verwacht wel van u dat u de bereid hebt om te boeken via mijn site als het plan naar wens is. Maar dat spreekt voor zich.

Wanneer krijgt u het plan?

Ondanks het feit dat het me wat uren kost (afhankelijk van de lengte van de reis) krijgt u normaal gesproken binnen 24 uur het plan toegestuurd want ik ga meestal gelijk aan de slag. Daarom kunt u alles meteen doornemen en dat zal ik u ook aanraden want ik kiest de accommodatie(s) uiteraard uit op basis van beschikbaarheid. Kamers van hotels of huisjes kunnen vanzelfsprekend volgeboekt raken dus is het zaak het plan zo snel mogelijk goed door te nemen en de accommodaties vast te leggen. Het klinkt u allemaal waarschijnlijk logisch in de oren maar toch wens ik dit voor de zekerheid nog even te vermelden.

Over hotels, herbergen, b&b's en vakantiehuizen

Ik werk samen met booking.com en dat is ook waar ik de hotels, b&b's, herbergen en vakantiehuizen voor u uitzoek. Dat is de aanbieder met het grootste aanbod aan acccomodaties ter wereld en dat geeft mij alle gelegenheid om de perfecte locatie voor u uit te zoeken. Ik boek mijn eigen accommodaties hier ook altijd. Wanneer u via Groot-Brittannië Liefhebbers op de website van booking.com komt dan zult u trouwens een logo van mijn website (GB liefhebbers) bovenaan de pagina zien. Dan weet u dat u via mij boekt. Dat ziet er zo uit:Houdt u er wel rekening mee dat u bij het online boeken van een hotel in de meeste gevallen wel een creditcard nodig heeft. Echter: er zijn steeds meer accommodaties waarbij dat niet meer nodig is waardoor u bij booking.com ook met IDEAL kunt betalen. Maar dat geldt dus nog niet voor alle hotels en vakantiehuizen. Overigens, u hoeft niet persé een creditcard te hebben: een debitcard (ook wel prepaid card genoemd) is ook goed, bijvoorbeeld een Mastercard Prepaid Card. U hoeft daarvoor niet aan speciale financiële normen te voldoen en u kunt niet rood staan. Het is een betaalkaart waar u zelf eerst geld op moet zetten. Als ik voor mezelf boek gebruik ik ook altijd een dergelijk betaalmiddel.

Ik hoor graag van u,

Michel | Groot-Brittannië Liefhebbers

info@groot-brittannie-liefhebbers.nl | contact via facebook

Hoe gaat het in zijn werk?

Laat mij gewoon weten waar in Groot-Brittannië u zo ongeveer op vakantie wilt gaan. Als u helemaal geen idee heeft kunt u ook gerust contact op nemen. Ook in dat geval maak ik graag een plan voor u. Ik zal een geschikte bestemming inclusief accommodatie uitzoeken - of als u graag een rondreis wilt maken - meerdere bestemmingen. Al mijn bevindingen zet ik in een vakantieplan en plaats ik op een speciale pagina op de website die u ten alle tijden kunt inzien, dus ook tijdens de vakantie.

Wat zou ik van u willen weten?

-Het aantal nachten en de precieze data / periode
-De maximale prijs per nacht (per kamer)
-Voorkeur qua soort accommodatie (hotel, herberg, b&b of vakantiehuis)
-Voorkeur gebied: bijv. Cornwall, Cotswolds, Yorkshire of soort gebied (heuvels, bergen, kust, landelijk)
-Voorkeur soort bezienswaardigheden: pittoreske dorpjes, kastelen, tuinen, historische steden, etc...

Wat krijgt u van mij?

-Een vakantieplan met informatie over reis en omgeving: altijd in te zien - ook tijdens de vakantie
-Per bestemming een geschikte accommodatie in uw prijsklasse - beschikbaar en dus direct te boeken
-Per bestemming meer informatie en handige links over de omgeving
-Een snelle reactie - en allemaal dus zonder extra kosten
-Contact: info@groot-brittannie-liefhebbers.nl | contact via facebook

Voorbeeld: Queen's Inn - Hawkhurst (Kent)

herberg kent

Data: woensdag 9 augustus - vrijdag 11 augustus

De Queen's Inn is een uitstekend beoordeelde herberg in het mooie dorpje Hawkhurst. Deze plaats ligt in het graafschap Kent en wel in de High Weald, het oudste cultuurlandschap van Europa: een licht heuvelachtig landschap met akkerland, bos en ook wijnranken. Het is echter ook een gebied met fraaie kastelen en tuinen, zo ook vlakbij Hawkhurst...

Bekijk hier het volledige voorbeeld van dit vakantieplan

Over Groot-Brittannië Liefhebbers