Hulp nodig bij het vinden van de juiste vakantiebestemming?

Hulp bij de vakantie naar Groot-Brittannië

Vakantieplan op maat

Persoonlijke hulp Groot-Brittannië Liefhebbers Groot-Brittannië Liefhebbers is geen reisorganisatie dus u boekt nooit direct bij mij. Ik ben Michel Spreeuwers en mijn website biedt u informatie en inspiratie en verwijst u altijd door als u een boeking wilt maken. Vanzelfsprekend ga ik zelf ook regelmatig naar Groot-Brittannië maar ook door het maken en voortdurend uitbouwen van deze website heb ik inmiddels een uitgebreide kennis van het land opgedaan: waar de bezienswaardigheden te vinden zijn en wat voor soort landschappen en plaatsen u in elke regio kunt vinden. Daardoor kan ik u een plan voorleggen dat perfect aansluit bij uw wensen. Dat geldt niet alleen als u met de auto op pad gaat maar ook als u met het openbaar vervoer wenst te reizen want dat doe ik zelf vaak ook. Aarzel niet om contact op te nemen, ik maak graag een plan voor u!

Kost dit u geld?

Nee, u hoeft niet te betalen voor het vakantieplan dat ik u voorschotel. Ik verdien mijn inkomen door middel van affiliate-marketing en dat betekent dat ik commissie verdien op boekingen van hotelovernachtingen, vakanties, overtochten, etc. U betaalt dus niets voor mijn inzet en ook wordt de prijs er niet hoger van. Pas wanneer u overgaat tot het boeken (van bijvoorbeeld een hotel of vakantiehuis) via de links op mijn website beloont u mij.

Over hotels, herbergen, b&b's en vakantiehuizen

Ik werk samen met booking.com en dat is ook waar ik de hotels, b&b's, herbergen en vakantiehuizen voor u uitzoek. Dat is de aanbieder met het grootste aanbod aan acccomodaties ter wereld en dat geeft mij alle gelegenheid om de perfecte locatie voor u uit te zoeken. Ik boek mijn eigen accommodaties hier ook altijd. Wanneer u via Groot-Brittannië Liefhebbers op de website van booking.com komt dan zult u trouwens een logo van mijn website (GB liefhebbers) bovenaan de pagina zien. Dan weet u dat u via mij boekt. Dat ziet er zo uit:Houdt u er wel rekening mee dat u bij het online boeken van een hotel in de meeste gevallen wel een creditcard nodig heeft. Echter: er zijn steeds meer accommodaties waarbij dat niet meer nodig is waardoor u bij booking.com ook met IDEAL kunt betalen. Maar dat geldt dus nog niet voor alle hotels en vakantiehuizen. Overigens, u hoeft niet persé een creditcard te hebben: een debitcard (ook wel prepaid card genoemd) is ook goed, bijvoorbeeld een Mastercard Prepaid Card. U hoeft daarvoor niet aan speciale financiële normen te voldoen en u kunt niet rood staan. Het is een betaalkaart waar u zelf eerst geld op moet zetten. Als ik voor mezelf boek gebruik ik ook altijd een dergelijk betaalmiddel.

Ik hoor graag van u,

Michel | Groot-Brittannië Liefhebbers

info@groot-brittannie-liefhebbers.nl | contact via facebook

Hoe gaat het in zijn werk?

Laat mij gewoon weten waar in Groot-Brittannië u zo ongeveer op vakantie wilt gaan. Als u helemaal geen idee heeft kunt u ook gerust contact op nemen. Ook in dat geval maak ik graag een plan voor u. Ik zal een geschikte bestemming inclusief accommodatie uitzoeken - of als u graag een rondreis wilt maken - meerdere bestemmingen. Al mijn bevindingen zet ik in een vakantieplan en plaats ik op een speciale pagina op de website die u ten alle tijden kunt inzien, dus ook tijdens de vakantie.

Wat zou ik van u willen weten?

-Het aantal nachten en de precieze data / periode
-De maximale prijs per nacht (per kamer)
-Voorkeur qua soort accommodatie (hotel, herberg, b&b of vakantiehuis)
-Voorkeur gebied: bijv. Cornwall, Cotswolds, Yorkshire of soort gebied (heuvels, bergen, kust, landelijk)
-Voorkeur soort bezienswaardigheden: pittoreske dorpjes, kastelen, tuinen, historische steden, etc...

Wat krijgt u van mij?

-Een vakantieplan met informatie over reis en omgeving: altijd in te zien - ook tijdens de vakantie
-Per bestemming een geschikte accommodatie in uw prijsklasse - beschikbaar en dus direct te boeken
-Per bestemming meer informatie en handige links over de omgeving
-Een snelle reactie - en allemaal dus zonder extra kosten
-Contact: info@groot-brittannie-liefhebbers.nl | contact via facebook

Voorbeeld: Ye Olde George Inn - East Meon (Hampshire)

herberg kent

Data: woensdag 23 augustus - donderdag 24 augustus

Ye Olde George Inn is een uitstekend beoordeelde, van oorsprong 15e eeuwse koetsiersherberg. Het lijkt mij een prima pitstop op weg naar het zuidwesten van Engeland. Naar verluid serveert de pub uitstekend voedsel en dat geldt ook voor het ontbijt.De herberg staat in het kleine dorpje East Meon binnen het groene en heuvelachtige South Downs National Park...

Bekijk hier het volledige voorbeeld van dit vakantieplan

Over Groot-Brittannië Liefhebbers