Treinrondreizen in Groot-Brittannië

Met de trein door Yorkshire Met de trein naar Bath Met de trein door Engeland Met de trein naar Eastbourne en Beachy Head Met de trein naar Looe in Cornwall Met de trein naar Warwick

Maak een treinrondreis door Engeland of Schotland

Niet iedereen kan of wil met de auto naar Groot-Brittannië maar laat dat u niet afschrikken om toch rond te reizen in dit prachtige land. Hieronder ziet u verschillende rondreizen die u in zijn geheel kunt maken of slechts een deel ervan. Ik maak plannen op maat dus alles is mogelijk. Ook een combinatie van twee varianten is mogelijk. De reizen naar het zuidoosten, oosten en westen van Engeland zijn vooral geschikt voor mensen die historische steden en stadjes wil bezoeken al kunt u daar ook van mooie landschappen genieten en/of een mooie wandeling maken. De reis naar het zuidwesten is met name voor de liefhebber van zee, mooie kustlandschappen, leuke kustplaatsen en bewandelen van kustpaden. In het noorden van Engeland en in Schotland kunt u de heuvels, bergen en meren opzoeken al zijn ook daar ruimschoots mogelijkheden om historische stadscentra te bekijken. De meest indrukwekkende spoorlijnen, dus die met de fraaiste uitzichten, bevinden zich met name in Noord Engeland en Schotland.

Bekijk de zes varianten

Canterbury Marazion


Cambridge Oxford


Yorkshire Highlands

Autorondreizen door Groot-Brittannië

Misschien wilt u liever met de auto op reis. Ook daar zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor. Hieronder kunt u per gebied een aantal autorondreizen bekijken.

Autorondreizen in Zuid Engeland

Autorondreizen in Midden Engeland

Autorondreizen in Noord Engeland

Autorondreizen in Wales

Autorondreizen in Schotland