Met de trein rondreizen door Engeland

Met de trein door Yorkshire Met de trein naar Bath Met de trein door Engeland Met de trein naar Eastbourne en Beachy Head Met de trein naar Looe in Cornwall Met de trein naar Warwick

Een rondreis met het openbaar vervoer

Als u geen gebruik van een auto wilt of kunt maken, wees dan niet getreurd. Het is namelijk ook heel goed mogelijk een rondreis te maken door Engeland waarbij u alleen gebruik maakt van het openbaar vervoer. Logisch is dan om vooral gebruik te maken van de trein maar stukjes met de bus kan in sommige gevallen ook. Zo kunt u prachtige historische steden en badplaatsen bezoeken maar ook mooie locaties in fraaie landelijke gebieden en nationale parken.

Er is van alles mogelijk. In het noorden: denk aan York, de fraaie spoorlijnen van Yorkshire en het Lake District National Park. In het zuiden: denk aan Bath, de pittoreske Cotswolds en de zuidkust van Devon. Uiteraard hoort een bezoek aan Londen ook tot de mogelijkheden. Vanuit de hoofdstad vertrekken vele treinen in allerlei richtingen. Om u maar eens een idee te geven.

Hoe vraagt u een treinrondreis aan?

Ik kan een gedetailleerd plan voor u maken waar alles in zit. U krijgt een eigen pagina met daarop alle relevante reisinformatie, te boeken beschikbare accommodaties en info over wat u kunt zien en waar u zou kunnen wandelen als u daarvan houdt. Ik deel u uiteraard ook mee hoe u eerst in Engeland kunt komen (vliegtuig/boot/trein) en wat financieël het meest voordelig is als het gaat om het kopen van treinkaartjes. Laat u mij gewoon weten wat uw wensen zijn (ook al weet u het niet precies) en ik zal een mooi vakantieplan voor u in elkaar steken. Lees hier verder over hoe het precies in zijn werk gaat:

trein engeland

Op rondreis in het najaar?

Als u in het najaar op vakantie wilt dan is het mogelijk om in uw treinrondreis ook een kerstmarkt (of meerdere) op te nemen. Die markten worden uiteraard ook in de mooie Engelse steden georganiseerd dus die combinatie is prima mogelijk. Kijk hier voor enkele van de betere kerstmarkten in Engeland.

In het najaar op vakantie naar Engeland


Andere soorten vakanties:

Autorondreizen in Zuid Engeland

Autorondreizen in Midden Engeland

Autorondreizen in Noord Engeland

Wandelvakanties in Engeland