Treinrondreis - 8 a 16 dagen door Zuidwest Engeland

Exe Estuary in Devon, Engeland Exeter Cathedral in Devon, Engeland Torquay in Devon, Engeland Dartmouth in Devon Totnes in Devon looe in Cornwall Newquay in Cornwall Penzance in Cornwall St Michael's Mount in Cornwall St Ives in Cornwall Kaart van treinrondreis door Zuidwest Engeland

Met de trein door Devon en Cornwall

De graafschappen Devon en Cornwall liggen in het uiterste zuidwesten van Engeland en staan bekend om hun prachtige kustgebieden. Dat is een heel voorname reden om deze regio te bezoeken. U zou bijvoorbeeld het vliegtuig kunnen nemen naar Bristol of Exeter en dan uw reis beginnen maar de reis zou bijvoorbeeld ook in Londen kunnen beginnen. Er is namelijk een directe treindienst vanuit de hoofstad van het Verenigd Koninkrijk naar het zuidwesten, helemaal tot aan Penzance. Zo kunt u een aantal leuke locaties per trein bereiken, met name aan de zuidkusten met zijn mooi diep ingesneden riviermondingen. Newquay aan de noordkust - omgeven door grote stranden - is ook te bereiken. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien.

Mogelijke route

kaart van een treinrondreis door zuidwest Engeland Dit is slechts een mogelijke variant van een treinrondreis door dit gebied. Het daadwerkelijke traject is afhankelijk van uw wensen en aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Ook is het mogelijk andere regionen van Groot-Brittannië in het plan op te nemen. Het is maar net wat u wilt.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone. Bij een treinrondreis zal die informatie nog even een tikje uitgebreider zijn omdat u moet weten hoe u met het openbaar vervoer overal kunt komen en hoe u treintickets goedkoper kunt aanschaffen (als u wilt). Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland vlak

Bekijk meer varianten:

→ Treinrondreizen door Groot-Brittannië