Autorondreizen in Zuid Engeland

Vakantie in Kent, Engeland Vakantie in de South Downs, Engeland Vakantie in Bath, Somerset, Engeland Dartmoor in Engeland Exmoor in Engeland Cornwall in Engeland Midsomer in Engeland The Cotswolds in Engeland Kerst in Engeland

Reis rond door het zuiden van Engeland

Zuid Engeland heeft vele mooie gebieden, bezienswaardigheden, historische steden, stadjes en dorpen. Hieronder zit u vier rondreizen in verschillende gebieden. De autorondreis naar Devon en Cornwall (1) in het zuidwesten is bijzonder geschikt als u van de zee en prachtige kustgebieden houdt. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook twee nationale parken en fraaie vissersdorpjes. Mooie kusten vindt u ook in Dorset (4) waar de Jurassic Coast grotendeels gesitueerd is en het eiland Wight.

De 2e reis staat in het teken van het oude Engeland, specifiek voor de liefhebber van pittoreske dorpen, historische steden en landelijke natuur. U kunt dan namelijk de enorm pittoreske Cotswolds, het land van Midsomer Murders en een deel van Hampshire bezichtigen. U heeft dan ook de mogelijkheid het geboortehuis van Jane Austen en het kasteel uit Downton Abbey te bezoeken. Reis nummer 3 brengt u door in het zuidoosten van Engeland. Daar in Kent en Sussex zijn ook mooie gebieden zoals de High Weald en de golvende heuvels van de South Downs. Daarnaast zijn er heel veel mogelijkheden om kastelen, landgoederen en tuinen te bezichtigen. Het kan zijn dat u een combinatie van onderstaande reizen wilt maken. Uiteraard is dat ook mogelijk. Kan of wilt u niet met de auto reizen? Kijk dan vooral hier verder bij de Treinrondreizen in Groot-Brittannië.

Bekijk de vier varianten

Cornwall Hampshire


Sussex Dorset