Autorondreizen door Zuid Engeland - van Kent tot Cornwall

Vakantie in Kent, Engeland Vakantie in de South Downs, Engeland Vakantie in Bath, Somerset, Engeland Dartmoor in Engeland Exmoor in Engeland Cornwall in Engeland Midsomer in Engeland The Cotswolds in Engeland

Reis rond door het zuiden van Engeland

Een autorondreis maken door Zuid Engeland zal een hele mooie vakantie moeten opleveren omdat er zoveel mooie gebieden en geschikte vakantiebestemmingen zijn. Er zijn badplaatsen, fraaie dorpen en stadjes, bezienswaardige historische steden, grote landelijke natuurgebieden en tal van bezoekersattracties in de vorm van kastelen, landgoederen en andere historische locaties. Dat maakt het echter wel lastig kiezen. Hieronder ziet u vier rondreizen staan die elk een specifiek gebied bestrijken. Houdt u enorm van prachtige kustlandschappen, denk dan vooral aan Devon, Cornwall, Dorset en het eiland Wight.

Wilt u vooral fraaie landelijke dorpjes, kastelen en tuinen bezichtigen? Misschien wilt u dan vooral Kent, Sussex, de Cotswolds en het land van Midsomer Murders bezichtigen. Let wel: ook in de kustregionen zijn fraaie dorpjes en historische bezienswaardigheden en ook in de landelijke gebieden is sprake van mooie natuur. Als u met het gezin een rondreis wilt maken door Zuid Engeland dan is dat uiteraard ook mogelijk. Zo kunt u een plan krijgen op basis van vakantiehuizen, appartementen en/of familiekamers in b&b's of hotels.

Bekijk de vier variantenLangs extra mooie hotels of met de trein?