Treinrondreis - 8 a 16 dagen door Zuidoost Engeland

Canterbury in Kent Rye in East Sussex Eastbourne in East Sussex Beachy Head in East Sussex Brighton in East Sussex Arundel Castle in West Sussex Portsmouth in Hampshire Salisbury Cathedral in Wiltshire Stonehenge in Wiltshire, Zuid Engeland Roman Baths en Bath Abbey in Engeland Westminster Palace in Londen St James Park in Londen Vakantieplan op maat Kaart van treinrondreis door Zuidoost Engeland

De rondreis - plan op maat

Het zuidoosten van Engeland heeft een uitgebreid spoorwegennet dus u kunt er behoorlijk goed rondreizen per trein en mooie historische steden en stadjes bezoeken. Ook is er de mogelijkheid tot het bezoeken van enkele fraaie natuurlijke locaties zoals de befaamde Seven Sisters en Beachy Head, de witte kliffen aan de kust van East Sussex. Dit is echter vooral een reis die geschikt is voor mensen die van historische stadscentra houden. Denk aan de kathedraalsteden Canterbury en Salisbury, de havenstad Portsmouth, de stijlvolle (werelderfgoed) stad Bath en ook de pittoreske straatjes van het kleine stadje Rye. Ook kunt in een badplaats verblijven en het prehistorische Stonehenge bezichtigen. Uiteraard behoort een verblijf in Londen ook zeker tot de mogelijkheden. Hoeveel locaties u kunt bezoeken hangt uiteraard af van het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft.

Hoe gaat het in zijn werk? U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U ziet ook een voorbeeld staan van een plan op maat zodat u weet hoe dat er zo ongeveer uit ziet. Bij een treinrondreis zal die informatie nog even een tikje uitgebreider zijn omdat u moet weten hoe u met het openbaar vervoer overal kunt komen en hoe u treintickets goedkoper kunt aanschaffen (als u wilt). Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland Cottage in Engeland

Mogelijke locaties om te zien en/of te verblijven

Hieronder ziet u een aantal plaatsen in deze regio die treinstations hebben en waar u zou kunnen verbijven en/of bezoeken. U hoeft uiteraard niet persé de route van de kaart te volgen. Ik maak immers een plan op maat dus u kunt ook een kortere route kiezen en/of andere plaatsen in het plan opnemen. Op basis van uw data en voorkeuren zal ik een zo geschikt mogelijk plan maken. Als u de kaart wel zou volgen dan zou ik toch wel om en nabij de twee weken inplannen. Hoe de route zal zijn hangt vanzelfsprekend ook af van hoe u naar Engeland reist. Voor deze reis zijn zowel trein, veerboot als vliegtuig mogelijk.

Canterbury Chilham Rye

Hastings Eastbourne Lewes

Brighton Arundel Portsmouth

Salisbury Bath City of Westminsters
Terug naar:

→ Treinrondreizen door Groot-Brittannië