Treinrondreis - 8 a 16 dagen door Zuidoost Engeland

Eastbourne in East Sussex Beachy Head in East Sussex Canterbury in Kent Rye in East Sussex Brighton in East Sussex Arundel Castle in West Sussex Portsmouth in Hampshire Salisbury Cathedral in Wiltshire Stonehenge in Wiltshire, Zuid Engeland Roman Baths en Bath Abbey in Engeland Westminster Palace in Londen Kaart van treinrondreis door Zuidoost Engeland

Met de trein door Kent, Sussex, Hampshire en Londen

Zuidoost Engeland heeft een uitgebreid spoorwegennet dus u kunt er behoorlijk goed rondreizen per trein en mooie historische steden en stadjes bezoeken. Ook is er de mogelijkheid tot het bezoeken van enkele fraaie natuurlijke locaties zoals de befaamde Seven Sisters en Beachy Head, de witte kliffen aan de kust van East Sussex. Dit is echter vooral een reis die geschikt is voor mensen die van historische stadscentra houden. Denk aan de kathedraalsteden Canterbury en Salisbury, de havenstad Portsmouth, de stijlvolle (werelderfgoed) stad Bath en ook de pittoreske straatjes van het kleine stadje Rye. Ook kunt in een badplaats verblijven en het prehistorische Stonehenge bezichtigen. Uiteraard behoort een verblijf in Londen ook zeker tot de mogelijkheden. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien.

Mogelijke route

kaart van een treinrondreis door zuidoost Engeland Dit is slechts een mogelijke variant van een treinrondreis door dit gebied. Het daadwerkelijke traject is afhankelijk van uw wensen en aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Ook is het mogelijk andere regionen van Groot-Brittannië in het plan op te nemen. Het is maar net wat u wilt.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone. Bij een treinrondreis zal die informatie nog even een tikje uitgebreider zijn omdat u moet weten hoe u met het openbaar vervoer overal kunt komen en hoe u treintickets goedkoper kunt aanschaffen (als u wilt). Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland vlak

Bekijk meer varianten:

→ Treinrondreizen door Groot-Brittannië