Autorondreizen in Noord Engeland

Vakantie in het Lake District, Engeland Kaart van Noord Engeland Vakantie in York, Engeland Yorkshire Dales in Engeland North York Moors in Engeland Yorkshire Heritage Coast in Engeland Vakantie langs Hadrian's Wall, Engeland Northumberland Coast in Engeland

1. Een gevarieerde rondreis door Noord Engeland

Noord Engeland is de regio van de grote nationale parken en dus een waar paradijs voor de liefhebber van prachtige landschappen. De heuvels zijn hoger en de gebieden overwegend minder bevolkt. Er zijn natuurlijk ook grote steden maar die liggen vooral ten zuiden van de nationale parken. Als u een langere rondreis wilt maken dan kunt u bijvoorbeeld verschillende nationale parken, fraaie steden als York en Durham en de historische Muur van Hadrianus bezoeken.

Hoe vraagt u een rondreis aan?

U kunt een plan op maat krijgen. Op basis van uw wensen maak ik een speciale pagina voor u met daarop een schema, reisinformatie, beschikbare accommodaties die u gelijk kunt boeken en andere handige info + links. Leest u hier verder hoe het precies in zijn werk gaat:

n engeland

2. Een kortere rondreis door Noord Engeland

Misschien kunt u niet een paar weken op pad of wilt u een gebied wat uitgebreider verkennen. U kunt zich uiteraard beperken tot een bepaald gebied, de nationale parken hebben namelijk een behoorlijke omvang. Ga naar de North York Moors met haar heuvels, heidevelden, hoge kliffen en mooie kustdorpjes. Bezoek de Yorkshire Dales met haar mooie valleien, grotten, stenen muurtjes en schuurtjes. Of ga naar het romantische berg -en merengebied genaamd het Lake District, tevens één van 's lands meest populaire gebieden om te wandelen.

no engeland


Andere gebieden of wandelvakanties:


Autorondreizen in Zuid Engeland

Autorondreizen in Midden Engeland

Treinrondreizen in Engeland

Wandelvakanties in Engeland

Autorondreizen in Wales

Autorondreizen in Schotland

Cruisevakanties naar Groot-Brittannië