Vind u vakantiebestemming in de Chilterns

Boeken in de Chilterns Henley-on-Thames in Oxfordshire Hambleden in Buckinghamshire Marlow in Buckinghamshire Oxford Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in de Chilterns

Dit natuurlijke en landelijke gebied bevindt zich voornamelijk in de graafschappen Buckinghamshire en Oxfordshire en is onder andere een mooi wandelgebied, ook niet ver van Londen. In deze streek vindt u bossen, open landschappen, enkele mooie landgoederen die zijn te bezichtigen en ook mooie kleine stadjes en dorpen als Wallingford, Great Missenden en Amersham. Een groot deel van dit gebied is ook bekend uit de beroemde tv-serie Midsomer Murders. Als u persé in de streek wilt overnachten waar alle filmopnames zijn gemaakt, kijkt u dan op het derde tabblad. Ook is dit het gebied van de welvarende stadjes aan de rivier de Theems zoals Henley-on-Thames en Marlow. Het stadje Hitchin ligt in Hertfordshire, vlakbij uitgestrekte lavendelvelden.
Over het boeken, een eigen pagina (extra) en uitgebreide service

U boekt hier uw accommodatie(s) veilig bij booking.com. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken heeft u niet alleen veel keus maar beloont u tevens (zonder extra kosten) automatisch de inzet die al jarenlang, dagelijks in deze website gestopt wordt. Het is de reden waarom deze uitgebreide site kan bestaan. Extra: als u wilt kunt u als beloning een eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een vakantieplan op maat.


Handig ter ondersteuning: de kaart van The Chilterns en omgeving

legenda van kaart

Omgeving Chilterns: zoek per plaats

Wallingford Henley Marlow

Great Missenden Amersham Hitchin

Aylesbury groen vlak Oxford

Terug naar:

→ The Chilterns
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)