Marlow aan de Theems in Buckinghamshire - Chilterns

Marlow in Buckinghamshire Boeken Marlow in Buckinghamshire Hambleden Valley in de Chilterns, Buckinghamshire Hambleden in Buckinghamshire Fingest in Buckinghamshire Turville in Buckinghamshire Henley-on-Thames in Oxfordshire West Wycombe Park in de Chilterns Cliveden aan de Thames in Buckinghamshire Stonor Park in de Chilterns Greys Court in de Chilterns Amersham in de Chilterns

Informatie en hotelsMarlow in Buckinghamsshire, Engeland

Marlow is een fraai stadje aan de rivier de Theems, in het graafschap Buckinghamshire. Het heeft ongeveer 15 duizend inwoners en het ligt pal aan de rand van de Chilterns Area of Outstanding Natural Beauty, een mooi natuurlijk en heuvelachtig stuk platteland in dit deel van zuid Engeland. Naast de mooie landschappen en wandelmogelijkheden zijn er in de buurt ook vrij veel bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. In het nabijgelegen Cookham bijvoorbeeld kun u de Spencer Art Gallery en de mooie tuinen en bossen van Cliveden bezichtigen. Voorbeelden van andere bezoekersattracties in het gebied zijn het Bekonscot Model Village and Railway, het Chiltern Open Air Museum en verschillende statige historische gebouwen -en landgoederen als Hughenden Manor, Stonor Park, Greys Court, West Wycombe Park en het koninklijke Windsor Castle. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels en herbergen in Marlow.


Boeken via GB Liefhebbers

U boekt hier uw accommodatie(s) veilig bij booking.com. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken heeft u niet alleen veel keus maar beloont u tevens (zonder extra kosten) automatisch de inzet die al jarenlang, dagelijks in deze website gestopt wordt. Het is de reden waarom deze uitgebreide site kan bestaan. Extra: als u wilt kunt u als beloning een eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een vakantieplan op maat.

Wandelen in Marlow

Dit is een gebied waar u zeker ook kunt gaan wandelen. Zo kunt u vanuit het stadje het Thames Path volgen en wel twee kanten uit, namelijk naar Henley-on-Thames in het westen en Windsor in het oosten. Daarnaast kunt u ook wandelroutes volgen in de heuvels ten noorden van Marlow. Dat is het platteland van The Chilterns. De Hambleden Valley met haar fraaie dorpjes ligt bijvoorbeeld vlakbij.

Meer info: Thames Path | Enkele routes in the Chilterns


De locatie van Marlow

Enkele bestemmingen in de buurt

Henley Windsor Amersham

Reis plannen naar Marlow

Er zijn verschillende manieren om vanuit Nederland en België naar Marlow te reizen. U kunt uiteraard met de auto op pad gaan. Een logische optie is dan om de veerboot te nemen en wel vanuit Duinkerken of Calais. Dit zijn relatief korte overtochten omdat het Kanaal nu eenmaal smal is. De autorit naar Marlow duurt daarna nog minimaal 2,5 uur. Maar er zijn meer mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een (langere) overtocht vanuit Hoek van Holland naar Harwich. Het stadje heeft een treinstation en dat is tevens het einde van de lijn. Vanaf hier kunt u met de trein naar Maidenhead waar u kunt overstappen op diensten naar London Paddington en de stad Reading.


Loket in Engeland Cottage in Engeland

Terug naar:

→ Alles over de Chilterns
→ Hotels en vakantiehuizen in de Chilterns