Hotels, b&b's en vakantiehuizen in de Cotswolds

Overnachten in Bourton-on-the-Water, Cotswolds Cirencester in de Cotswolds Chipping Campden in de Cotswolds City of Bath, Engeland Overnachten in de stad Oxford in Engeland Boeken in de Cotswolds Luxe hotel in landelijk Engeland

Vind een mooi verblijf in de Cotswolds

Boek een hotel, b&b of authentieke herberg in de Cotswolds als u op het zo geliefde Engelse platteland wilt verblijven. Het gebied is overigens zelden echt vlak en meer overwegend heuvelachtig. Het heeft een grote hoeveelheid schilderachtige dorpjes en stadjes binnen haar grenzen liggen. Er zijn dus tal van locaties die als uitvalsbasis kunnen dienen om deze streken te verkennen. Denk bijvoorbeeld aan Broadway en Chipping Campden in het noorden en Castle Combe en Lacock in het zuiden. Al ligt dat laatste dorpje net buiten de Cotswolds. Of ga wat centraler zitten en neem bijvoorbeeld een vakantiehuis in omgeving Cirencester of Bourton-on-the-Water. Dit gebied bestrijkt verschillende graafschappen en wordt ook nog eens omgeven door verschillende niet al te grote historische steden waaronder twee van 's lands mooiste. Dat zijn Bath en Oxford.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van The Cotswolds en omgeving

legenda van kaart

Cotswolds: zoek per plaats

Bath Castle Combe Bibury

Cirencester Cirencester Painswick

Bourton Burford Chipping Campden

Broadway groen vlak Blockley

Rondom the Cotswolds: zoek per plaats

Lacock Cheltenham Gloucester

Tewkesbury Woodstock Oxford

Evesham Stratford Bristol

Terug naar:

→ The Cotswolds
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)