Vakantiebestemmingen in Surrey en Berkshire

Guildford in Surrey Chiddingfold in Surrey Haslemere in Surrey Boeken in Surrey Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Surrey

Surrey ligt vlakbij Londen en dat is één van de redenen van dit qua huizenprijzen het duurste graafschap van Engeland is. Naast de afstand tot de hoofdstad heeft het namelijk ook prachtige landelijke gebieden en natuur. Dit zijn de groene Surrey Hills waar naast heuvels en wandelpaden ook de nodige wijnranken te vinden zijn. Het gebied is onderdeel van de North Downs. Naast deze natuur vindt u hier ook vele mooie tuinen die u kunt bezichten waaronder de Royal Landscape en de Wisley Garden van de RHS. Hampton Court Palace op de rand met Londen is een andere grote trekpleister. U kunt een vakantiehuis of hotel op het platteland boeken maar u kunt ook de stad Guildford opzoeken, dat ligt aan de rand van de Surrey Hills en dichtbij een aantal bezienswaardigheden.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Surrey en Berkshire

legenda van kaart

Hotels en vakantiehuizen in Berkshire

Net als Surrey grenst ook Berkshire aan Greater London. Net over de grens ligt het stadje Richmond waar u verschillende bezienswaardigheden treft waaronder de Kew Gardens, het net al genoemde Hampton Court Palace en ook het rugbymuseum van Twickenham. De bekendste locatie in het graafschap is waarschijnlijk Windsor. Dat ligt in de buurt van luchthaven Heathrow en is bekend vanwege het koninklijke Windsor Castle. Ook staat daar het Eton College. U kunt uiteraard ook een hotel op het platteland reserveren, bijvoorbeeld in de natuur van de North Wessex Downs. Of ga naar het stadje Newbury dat ook dicht bij Highclere Castle gesitueerd is, beroemd geworden vanwege de serie Downton Abbey.Surrey en Berkshire: zoek per plaats

shere Guildford Chiddingfold

Haslemere Windsor Newbury

groen vlak Richmond groen vlak

Terug naar:

→ Surrey & Berkshire
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)