Mooie luxe hotels in Wales

Crickhowell in de Brecon Beacons, Wales Black Mountains in de Brecon Beacons, Wales Saundersfoot in Pembrokeshire, Wales Pembrokeshire in Wales Portmeirion in Snowdonia, Wales Snowdonia Conwy Castle in Snowdonia, Wales Boeken

Te beginnen

Op de volgende tabbladen ziet u een klein aantal prachtige hotels in Wales met een behoorlijke mate van luxe. Alle 6 bevinden zich in of aan de rand van één van de drie nationale parken: de Brecon Beacons in het zuidoosten, de Pembrokeshire Coast in het zuidwesten en het bergachtige Snowdonia in het noordwesten. Als één van de accommodaties is volgeboekt, de prijs u te hoog is of als u gewoon wat anders zoekt in deze regio, kijk en zoek dan vooral verder op de onderstaande pagina. Daar kunt u voor elke Welshe streek (en andere delen van Groot-Brittannië) specifiek op zoek naar een prima hotel, b&b of ander type verblijfplaats. In het geval u een rondreis wilt maken kunt u ook (zonder extra kosten) een plan op maat krijgen. Dat is inclusief accommodaties, reisinfo en meer informatie over de bestemmingen:


Hotel in Schotland Cottage in Engeland


U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra: als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.

Gliffaes Country House Hotel - Gliffaes (Brecon Beacons)

herberg kent

Gliffaes Country House is een stijlvol 4 sterren hotel omringd door een fraai landgoed en dito landchap. U zit hier namelijk in de natuur van het Brecon Beacons National Park. Het hotel staat in het kleine Gliffaes, vlakbij het grotere dorpje Crickhowell en wat verder van het stadje Abergavenny. In de weide omgeving vindt u onder andere de Black Mountains, Llangorse Lake en het Talybont Reservoir.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 180 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras en tennisbaan.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen en tennis.


Meer info over en hotels in: Abergavenny en Crickhowell

Llangoed Hall - Bronllys (Powis)

herberg kent

Llangoed Hall is een prachtig historisch landhuis en tevens een 4 sterren hotel in Bronllys, niet ver van het kleine stadje Brecon, het Brecon Beacons National Park en de grens met Engeland. De grens met het Engelse Herefordshire ligt namelijk niet al te ver van hier

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 160 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras en tennisbaan.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen, tennis en golven.


Meer info over en hotels in: Zuidoost Wales

St Brides Spa Hotel - Saundersfoot (Pembrokeshire)

herberg kent

Het St Brides Spa Hotel is een 4 sterren accommodatie in het badplaatsje Saundersfoot. Dat ligt net in het prachtige kustlandschap van het Pembrokeshire Coast National Park. Het hotel staat op St Brides Hill en ligt op korte loopafstand van het strand. In de weide omtrek kunt u ook oude kasteelruïnes bekijken en een bezoek brengen aan het fraaie kustplaatsje Tenby.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 220 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras en spa.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen en golven.


Meer info over en hotels in: Tenby

Warpool Court Hotel - St Davids (Pembrokeshire)

herberg kent

Het Warpool Court Hotel staat net buiten St Davids, de kleinste stad van Groot-Brittannië al heeft het maar de omvang van een dorp. U kunt in de directe omgeving genieten van het mooie kustlandschap van de Pembrokeshire Coast, de St Davids Cathedral bezichtigen en bijvoorbeeld een boottocht maken naar Skomer Island om papegaaiduikers (puffins) te zien.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 200 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras, binnenzwembad en tennisbaan.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen, paardrijden, tennis en golf.


Meer info over en hotels in: St Davids

Portmeirion Hotel & Castell Deudraeth - Portmeirion (Snowdonia)

herberg kent

Portmeiron is een zeer bijzonder dorpje aan de kust van Noord Wales en wordt omgeven door de bergen van het Snowdonia National Park. Het is gebouwd in mediterraanse stijl en is daarom een bezoekersattractie op zich waar entree voor geheven wordt. U kunt hier echter ook in het 4 sterren hotel overnachten. U kunt kiezen voor een kamer in het Portmeirion Hotel of in het Castell Deudraeth. In de omgeving is dus mooie natuur maar er zijn ook andere attracties zoals Harlech Castle en de stoomtrein van de Welsh Highland Railway.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 250 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, spa, terras en buitenzwembad.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen en golven.


Meer info over en hotels in: Porthmadog en Portmeirion

Plas Maenan Country House Hotel - Dolgarrog (Snowdonia)

herberg kent

Het Plas Maenan Country House Hotel is een 5 sterren hotel net aan de rand van het Snowdonia National Park en vlakbij het dorp Dolgarrog. Zo zit u hier in de buurt van bekende plaatsen als Conwy en Betws-y-Coed. Genieten van de natuur kan in deze streken optimaal en ook zijn er enkele prominente bezoekersattracties in de buurt als Conwy Castle en de Bodnant Garden.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 160 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras, spa en buitenzwembad.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen, paardrijden, kanovaren en golven.


Meer info over en hotels in: Snowdonia en Noord Wales
Nog meer hele mooie accommodaties:

Stijlvolle luxere hotels in Kent en Sussex
Authentieke hotels in de pittoreske Cotswolds
Mooie hotels in York en North Yorkshire
Mooie hotels in het Lake District National Park
Mooie hotels met zeezicht in Devon en Cornwall
Prachtige luxe hotels in Schotland
Luxe golf resorts in Engeland en Schotland
Luxe kasteelhotels in Engeland en Schotland
Luxe stadshotels in Engeland en Schotland
Luxe stadsappartementen in Engeland en Schotland
Mooie vakantiehuizen in Groot-Brittannië
Luxe hotels bij Hyde Park (Winter Wonderland) in Londen

Mooie vakantiehuizen in Engeland voor grote gezinnen of groepen
Mooie vakantiehuizen in Schotland voor grote gezinnen of groepen