Vind uw vakantiebestemming op het eiland Skye

Portree op Skye in Schotland Uig op Skye in in Schotland Kyle of Lochals in Noord Schotland Boeken op Skye Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen op Isle of Skye

Skye is een groot eiland voor de westkust van Schotland en is onderdeel van de Hebriden. Het is echter al zo'n 20 jaar met het vasteland verbonden middels een brug dus u kunt er gemakkelijk komen via de weg langs Kyle of Lochalsh. U vindt er in feite hetzelfde landschap als in de Northwest Highlands, namelijk een ruig en bergachtig gebied. Er zijn verschillende plaatsen en locaties op Skye waar u een hotel of vakantiehuis kunt boeken, bijvoorbeeld in één van de kleine dorpen zoals Broadford, Armadale, Uig en Dunvegan. De grootste plaats is echter Portree aan de oostkust dat ook behoorlijk centraal gelegen is, vlakbij de twee specifieke natuurlijke gebieden. Dat zijn de zwarte en rode bergen van de Cuillin Hills en het schitterende schiereiland Trotternish in het noorden.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Isle of Skye

legenda van kaart

Zoek per plaats

Portree Uig Kyle of LochalshTerug naar:

→ Isle of Skye
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)