Vind uw vakantiebestemming in Zuidoost Wales

Crickhowell in Wales Het stadje Hay-on-Wye in Wales Het stadje Uske in Wales Cardiff in Wales Boeken in de Brecon Beacons Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in de Brecon Beacons en Wye Valley

In het zuidoosten van Wales liggen de enige wat grotere steden van het land waarvan de hoofdstad Cardiff uiteraard de meeste bekendheid geniet. De stad ligt aan zee en niet ver ten noorden ervan beginnen de heuvels en gaan daarna zelfs over in de bergen van het Breacon Beacons National Park. Hier vindt u ook de stadjes Brecon, Abergavenny en het kleinere Crickhowell. U kunt ook een hotel of vakantiehuis boeken voor een ander mooi natuurgebied, namelijk de Wye Valley, gesitueerd in het grensgebied met Engeland. Bezoek het stadje Chepstow met zijn kasteel of verblijf in Usk dat een uitstekende uitvalsbasis is om beide natuurgebieden te verkennen. Tussen beide natuurgebieden in staan ook een aantal oude kastelen.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Zuidoost Wales

legenda van kaart

Zoek per plaats

Chepstow Usk Abergavenny

Hay-on-Wye Brecon Cardiff

Terug naar:

→ Zuidoost Wales
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)