Vind uw vakantiebestemming in Lincolnshire en East Yorkshire

Het stadje Stamford in Lincolnshire, Engeland Kathedraalstad Lincoln in Lincolnshire, Engeland Hull in East Yorkshire, Engeland Boeken in Lincolnshire Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Lincolnshire

Dit grote graafschap in oost Engeland is niet zeer toeristisch en is over het algemeen vlak qua landschap. Het heeft een lange kustlijn met enkele badplaatsen waaronder Skegness. U kunt echter ook een hotel boeken op en rond het mooie natuurlijke platteland van de Lincolnshire Wolds, een zeer licht heuvelachtig landelijk gebied. De bekendste plaats is de historische stad Lincoln met zijn hoge kathedraal en zijn kasteel. Een andere grote trekpleister is Burghley House in het zuiden van het graafschap, aan de rand van het stadje Stamford. Hier in de buurt kunt u ook het voormalige huis (Woolsthorpe Manor) van de wereldberoemde natuurkundige Newton bezoeken. Het huis 'waar de appel van de boom' viel en waardoor hij over de zwaartekracht ging nadenken.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Lincolnshire en East Yorkshire

legenda van kaart

Hotels en vakantiehuizen in East Yorkshire

In dit graafschap ligt de havenstad Hull, voor een aantal van u misschien bekend vanwege het feit dat de veerboten vanuit Rotterdam en Zeebrugge (België) hier arriveren. De stad heeft een maritiem verleden, de nodige musea en bijvoorbeeld ook een diepzee aquarium die u kunt bezoeken. Aan de kust van East Yorkshire, ten noorden van de stad liggen ook de badplaatsen Bridlington en Filey. U kunt uiteraard ook een hotel of vakantiehuis op het platteland boeken, bijvoorbeeld in de licht glooiende Yorkshire Wolds in het binnenland. Dit gebied ligt niet ver ten zuiden van het North York Moors National Park. Het graafschap heeft ook een aantal historische landgoederen die u kunt bezichtigen en ook kunt u bijvoorbeeld de Beverley Minster bekijken.Zoek per plaats

Stamford Stamford Lincoln

Hull groen vlak York

Terug naar:

→ Lincolnshire & East Yorkshire
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)