Vind een mooi verblijf in Lancashire en Isle of Man

Badplaats Blackpool in Engeland Lancaster in Lancashire Arnside in Cumbria Boeken in Lancashhire Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Lancashire

Dit grote graafschap in noordwest Engeland kent in het zuiden enkele steden zoals Preston, Blackburn en Burnley en in het westen waar de zee te vinden is, enkele badplaatsen waarvan Morecambe en met name Blackpool het bekendst zijn. Pal naast Morecambe vindt u ook het historische stadje Lancaster. Er is echter ook de nodige natuur in Lancashire. Een groot deel van het graafschap wordt ingenomen door het sterk heuvelachtige Forest of Bowland, een oud jachtgebied dat tegenwoordig meer uit open landschappen bestaat en geschikt is om in te wandelen. In het noorden, op de grens met Cumbria, kunt u ook een hotel of vakantiehuis in of in de buurt van Arnside & Silverdale boeken. Dat is een klein natuurgebied vlakbij de kust.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Lancashire en het eiland Man

legenda van kaart

Zoek per plaats

Blackpool Lancaster Arnside

Kirkby Lonsdale groen vlak Isle of Man

Terug naar:

→ Lancashire & Isle of Man
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)