Vind een mooi verblijf in Lancashire en Isle of Man

Boeken in Lancashhire Badplaats Blackpool in Engeland Lancaster in Lancashire Arnside in Cumbria Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Lancashire

Dit grote graafschap in noordwest Engeland kent in het zuiden enkele steden zoals Preston, Blackburn en Burnley en in het westen waar de zee te vinden is, enkele badplaatsen waarvan Morecambe en met name Blackpool het bekendst zijn. Pal naast Morecambe vindt u ook het historische stadje Lancaster. Er is echter ook de nodige natuur in Lancashire. Een groot deel van het graafschap wordt ingenomen door het sterk heuvelachtige Forest of Bowland, een oud jachtgebied dat tegenwoordig meer uit open landschappen bestaat en geschikt is om in te wandelen. In het noorden, op de grens met Cumbria, kunt u ook een hotel of vakantiehuis in of in de buurt van Arnside & Silverdale boeken. Dat is een klein natuurgebied vlakbij de kust.
Over het boeken, een eigen pagina (extra) en uitgebreide service

U boekt hier uw accommodatie(s) veilig bij booking.com. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken heeft u niet alleen veel keus maar beloont u tevens (zonder extra kosten) automatisch de inzet die al jarenlang, dagelijks in deze website gestopt wordt. Het is de reden waarom deze uitgebreide site kan bestaan. Extra: als u wilt kunt u als beloning een eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een vakantieplan op maat.


Handig ter ondersteuning: de kaart van Lancashire en het eiland Man

legenda van kaart

Zoek per plaats

Blackpool Lancaster Arnside

Kirkby Lonsdale groen vlak Isle of Man

Terug naar:

→ Lancashire & Isle of Man
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)