Mooie hotels in de schilderachtige Cotswolds

Castle Combe in Wiltshire, Cotswolds Bibury in Gloucestershire, Cotswolds Painswick in Gloucestershire, Cotswolds Lower Slaughter in Gloucestershire, Cotswolds Broadway in de Cotswolds, Engeland Burford in Oxfordshire, Cotswolds Boeken

Te beginnen

Op de volgende tabbladen ziet u een klein aantal luxere hotels in pittoreske dorpjes binnen de Cotswolds, één van de meest geliefde landelijke gebieden in Engeland. Bekijk bijvoorbeeld het Swan Hotel in het bekende Bibury of de Slaughters Country Inn in het eveneens kleine Lower Slaughter. Het spreekt voor zich dat dit slechts een greep is uit het aanbod in dit gebied. Als u zelf uitgebreid wilt zoeken, kijkt u dan vooral hier bij:

Hotels en vakantiehuizen in de CotswoldsBoeken via GB Liefhebbers

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra: als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.

The Castle Inn - Castle Combe (Wiltshire)

herberg kent

De Castle Inn is een zeer oude herberg en staat in het prachtige dorpje Castle Combe, binnen de grenzen van de Cotswolds Area of Outstanding Natural Beauty, een gebied befaamd om haar honingkleurige oude dorpjes. Zo kunt u in de omgeving genieten van het schilderachtige platteland, andere mooie dorpjes zoals Lacock, historische bezienswaardigheden als Dyrham Park en Bowood House, en niet te vergeten een uitstapje naar de historische stad Bath, één van Engeland's mooiste.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 160 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen, paardrijden en golven.


Meer info over en hotels in: Het dorpje Castle Combe

Swan Hotel

herberg kent

Het Swan Hotel is uitstekend hotel in het pittoreske dorpje Bibury. De prachtige oude wevershuisjes (Arlington Row) in dit plaatsje behoren tot de meest gefotografeerde locaties in de Cotswolds. U zit hier ook op relatief korte afstand van andere mooie plaatsen als Bourton-on-the-Water, Burford en Painswick. Voorbeelden van bezienswaardigheden in de buurt zijn het Sherborne Estate, het Cotswold Wildlife Park en Buscot Park.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 190 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en tuin.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen en golven.


Meer info over en hotels in: Het dorpje Bibury

The Painswick - Painswick (Gloucestershire)

herberg kent

The Painswick is vernoemd naar het dorp waar het onderdeel vanuit maakt. Het mooie biedt op plekken uitzicht over de omliggende vallei. Painswick ligt op relatief korte afstand van het stadje Stroud, het mooie dorpje Bibury en de steden Gloucester en Cheltenham. Voorbeelden van bezienswaardigheden in de buurt zijn het Woodchester Mansion, Newark Park en de Gloucester Cathedral.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 190 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.


Kijk voor meer info over: Het dorpje Painswick

Slaughters Country Inn - Lower Slaughter (Gloucestershire)

herberg kent

De Slaughters Country Inn staat in het hart van het kleine dorpje Lower Slaughter. De fraaie herberg ligt ook nog aan het water. Het wat grotere en bekendere Bourton-on-the-Water ligt op enkele kilometers van hier. U kunt daar ook zo heen wandelen als u wilt. U zit hier ook op relatief korte afstand van andere mooie plaatsen als Broadway, Chipping Campden, Bibury en Burford. Voorbeelden van bezienswaardigheden in de buurt zijn Sudeley Castle, Chastleton House en iets verder het fameuze Blenheim Palace (in Woodstock).

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 250 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.


Meer info over en hotels in: Lower Slaughter en Bourton-on-the-Water

Broadway Hotel - Broadway (Worcestershire)

herberg kent

Het Broadway Hotel is een prima beoordeeld hotel in Broadway, één van de mooiste dorpjes in de Cotswolds. In de directe omgeving vindt u meer fraaie dorpjes zoals Snowshill, Chipping Campden, Stanton en Blockley (waar Father Brown wordt opgenomen). Broadway ligt ook aan verschillende wandelpaden waaronder de Cotswold Way. Voorbeelden van bezienswaardigheden in de buurt zijn de lavendelvelden van Snowshill (zomer), het Sezincote Estate en het Batsford Arboretum.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 175 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.


Meer info over en hotels in: Het dorp Broadway

Lamb Inn - Burford (Oxfordshire)

herberg kent

De Lamb Inn is authentieke herberg in het kleine stadje Burford, gesitueerd in het noordoostelijke deel van de Cotswolds. U zit hier ook op relatief korte afstand van andere mooie plaatsen als Bourton-on-the-Water, Bibury en ook de stad Oxford en het imposante Blenheim Palace liggen niet al te ver weg.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 150 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en tuin.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.


Meer info over en hotels in: Het kleine stadje Burford
Nog meer hele mooie accommodaties:

Stijlvolle luxere hotels in Kent en Sussex
Mooie hotels in York en North Yorkshire
Mooie hotels in het Lake District National Park
Mooie hotels met zeezicht in Devon en Cornwall
Prachtige luxe hotels in Schotland
Prachtige luxe hotels in Wales
Luxe golf resorts in Engeland en Schotland
Luxe kasteelhotels in Engeland en Schotland
Luxe stadshotels in Engeland en Schotland
Luxe stadsappartementen in Engeland en Schotland
Mooie vakantiehuizen in Groot-Brittannië
Luxe hotels bij Hyde Park (Winter Wonderland) in Londen

Mooie vakantiehuizen in Engeland voor grote gezinnen of groepen
Mooie vakantiehuizen in Schotland voor grote gezinnen of groepen