Vind uw vakantiebestemming in Greater Manchester

Manchester, Engeland Salford Quays in Manchester, Engeland Boeken in Manchester Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en appartementen in Manchester

Greater Manchester is een graafschap dat niet alleen bestaat uit de grote stad zelf maar ook uit enkele andere steden, platteland en zelfs een klein gedeelte van het Peak District National Park waar u kunt wandelen. Voorbeelden van de andere steden zijn Stockport, Bolton en Wigan. De grote trekpleister en epicentrum is uiteraard Manchester, één van de grootste steden in noord Engeland. U kunt natuurlijk in het centrum verblijven waar u de nodige musea kunt bezoeken maar u kunt ook een hotel boeken buiten het centrum, bijvoorbeeld aan of bij de Salford Quays, een mooi gedeelte in het zuidwesten van de stad. Dat is waar de nieuwe BBC studio's en de Lowry te vinden zijn en dat ook vlakbij Old Trafford ligt, het voetbalstadion van Manchester United. Kijkt u hier voor een extra overzicht met 8 prachtige luxe hotels in Engeland en Schotland.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Greater Manchester

legenda van kaart

Bekijk informatie, hotels (en appartementen) in:

groen vlak Manchester groen vlak
Terug naar:

→ Greater Manchester
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)