Vind uw vakantiebestemming in het Peak District

Edale in Derbyshire Castleton in Derbyshire Bakewell in Derbyshire Matlock Bath in Derbyshire Boeken in het Peak District Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in het Peak District

Het Peak District is een veel bezocht heuvelachtig nationaal park in Engeland. De populariteit heeft uiteraard te maken met de natuurlijke schoonheid en de prima mogelijkheden om te wandelen maar ook door de ligging ten opzichte van een aantal grote steden rondom het park. In het zuiden vindt u het vriendelijker landschap van de White Peak en in het noorden de ruigere Dark Peak. U kunt een hotel of vakantiehuis boeken in één van de dorpjes in het nationale park, bijvoorbeeld in Bakewell vlakbij het befaamde Chatsworth House maar ook in één van de mooie stadjes zoals het stijlvolle en grotere Buxton en ook Matlock Bath dat pal aan de rand van het Peak District ligt. In de zuidelijke helft kunt u overigens de nodige grotten bezichtigen.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Derbyshire en het Peak District

legenda van kaart

Peak District en omgeving: zoek per plaats

Matlock Hartington Bakewell

Edale Buxton Sheffield

groen vlak Manchester groen vlak

Terug naar:

→ Peak District
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)