Hotels en vakantiehuizen op de Outer Hebrides

Stornoway op het eiland Lewis in Schotland Witte stranden op het eiland Harris in Schotland Boeken in Hebrides Luxe hotel in landelijk Engeland

Vind een mooi verblijf op de Outer Hebrides

Deze buitenste ring eilanden voor de westkust van Schotland zijn zeer dunbevolkt dus als u van de natuur houdt en graag de afzondering opzoekt dan kunt u eraan denken hier eens een hotel of b&b te boeken. De uitzondering is overigens het kleine stadje Stornoway op Lewis waar de veerboot naar Ullapool op het vasteland vertrekt. Het zuiden van Lewis gaat via een smal stukje land over in het kleinere eiland Harris waar u prachtige witte stranden kunt vinden. Dit gebied is tevens bergachtig. Verder naar het zuiden liggen nog meer eilanden waaronder North Uist, South Uist en Barra. St Kilda, een zeer kleine archipel met werelderfgoedstatus ligt overigens nog veel verder uit de kust. Dat is tevens een natuurreservaat en was vroeger zowaar bewoond. Nu niet meer.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van de Buiten Hebriden

legenda van kaart

Zoek per plaats

groen vlak Stornoway groen vlakTerug naar:

→ Outer Hebrides
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)