Bestemmingen in Essex en Cambridgeshire

Varen in Cambridge, Engeland Het stadje Saffron Walden in Essex Het dorpje Finchingfield in Essex, Engeland Boeken in Cambridgeshire Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Cambridgeshire

Dit vlakke graafschap in oost Engeland heeft geen grote natuurgebieden maar wel de nodige historische en religieuze trekpleisters. Beroemd is uiteraard de stad Cambridge waar één van 's lands bekendste universiteiten is gesitueerd en waar u een aantal mooie gebouwen en musea kunt bezichtigen waaronder de King's College Chapel en het Fitzwilliam Museum. U kunt er ook voor kiezen een hotel te boeken in één van de kathedraalsteden Peterborough en Ely waarbij de laatste maar een klein stadje is. Daar ziet u de oudste kathedraal van Engeland. Op het platteland van Cambridgeshire kunt u ook nog enkele mooie landgoederen bezichtigen en bijvoorbeeld ook het National Horseracing Museum in Newmarket bezoeken.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Cambridgeshire en Essex

legenda van kaart

Cambridgeshire: zoek per plaats

Cambridge Ely Peterborough

Hotels en vakantiehuizen in Essex

Dit graafschap is redelijk dichtbevolkt en ligt tegen Londen aan. U vindt er enkele steden zoals Colchester, één van de oudste steden van Engeland en Chelmsford waar het prachtige Hylands House bijvoorbeeld te bezoeken is. Southend-on-Sea is de grote badplaats. Door de aanwezigheid van badplaatsen en kustplaatsen kunt u een hotel aan zee boeken maar als u van landelijke schoonheid houdt dan zou u in de buurt kunnen gaan zitten van de beschermde Dedham Vale, beroemd vanwege de schilderijen van John Constable. Als u met de veerboot vanuit Hoek van Holland in Harwich arriveert zit u al redelijk in de buurt. In dit noordelijke deel van het graafschap kunt u ook enkele historische, vaak oude gebouwen bezichtigen.Essex: zoek per plaats

Harwich Dedham Colchester

Maldon Finchingfield Saffron Walden

Terug naar:

→ Essex & Cambridgeshire
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)