Vind uw vakantiebestemming in Noordwest Schotland

Fort Augustus in Schotland Inverness in Schotland Glenfinnan in Schotland Boeken in Noordwest Schotland Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen bij Loch Ness en de Highlands

In dit deel van Schotland ligt de Great Glen, de enorme vallei waar u een hotel aan het beroemde en grote Loch Ness kunt boeken, bijvoorbeeld in Drumnadrochit, waar het Loch Ness Centre ook gesitueerd is. Aan de noordelijke oever van het meer vindt u Inverness, de enige stad in de Hooglanden. Aan de zuidoever ligt het dorp Fort Augustus dat aan het Caledonian Canal gesitueerd is. Ten noordwesten van de Great Glen ligt de ruige natuur van de Northwest Highlands. Het is een zeer dunbevolkte regio met ook specifieke natuurlijke gebieden als Glen Affric, Kintail, Ardnamurchan en ook het gebied rondom Loch Shiel. Daar ziet u overigens ook het mooie spoorwegviaduct van Glenfinnan en het ligt tevens vlakbij het stadje Fort William.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van (dit deel van) Noordwest Schotland

legenda van kaart

Zoek per plaats

Fort William Glenfinnan Fort Augustus

Drumnadrochit Inverness Glen Shiel

groen vlak Kyle of Lochalsh groen vlak

Terug naar:

→ Noordwest Schotland
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)