Vind uw vakantiebestemming in Warwickshire en Worcestershire

Warwick in Engeland Stratford-upon-Avon in Engeland Worcester in Engeland Broadway in Worcestershire Boeken in Warwickshire Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Warwickshire

Warwickshire bestaat deels uit een wat drukker gebied in het noorden, waar het verstedelijkte gebied rondom Birmingham begint maar er zijn ook rustige gebieden zoals in het zuiden waar de prachtige Cotswolds deels in dit graafschap zijn gesitueerd. Daar vindt u vooral dorpjes, kleine stadjes en prima mogelijkheden om te wandelen. Net ten noorden van dit gebied bevinden zich twee stadjes die tevens twee historische trekpleisters van formaat zijn. Dit zijn Stratford-upon-Avon waar u onder andere het geboortehuis en theater van Shakespeare kunt bezichtigen maar ook kunt u een hotel in het mooie Warwick boeken. Dat ligt even verderop en daar kunt u oude houten gebouwen en ook het imposante kasteel zien. Ten noorden hiervan ligt Kenilworth, ook een stadje met een kasteel.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Warwickshire en Worcestershire

legenda van kaart

Warwickshire: zoek per plaats

Stratford Warwick Henley-in-Arden

groen vlak Kenilworth groen vlak

Hotels en vakantiehuizen in Worcestershire

Voor Worcestershire geldt hetzelfde als voor Warwickshire, namelijk dat in het noorden het dichtbevolkte gebied van de West Midlands begint maar dat er ook mooie natuur te vinden is. In het zuiden ligt onder andere het mooie dorpje Broadway waar in de zomer prachige lavendelvelden te zien zijn. Dat bevindt zich in de populaire Cotswolds, een natuurlijk plattelandsgebied. In het noorden zijn overigens ook mooie locaties te zien, bijvoorbeeld rond het stadje Kidderminster. De grootste plaats in dit graafschap is de stad Worcester, bekend van haar porselein en kathedraal. U kunt ook een hotel of vakantiehuis in de Malvern Hills boeken. Dat is een relatief klein heuvelgebied met wandelpaden, ook vlakbij de stad. Aan de rand van dit gebied vindt u ook het stadje Malvern.Worcestershire: zoek per plaats

Worcester Malvern Evesham

groen vlak Broadway groen vlak

Terug naar:

→ Warwickshire & Worcestershire
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)