Vind uw vakantiebestemming in de Yorkshire Dales

Reeth in de Yorkshire Dales Malham in Yorkshire De stad York in Yorkshire Knaresborough in Yorkshire Boeken in de Yorkshire Dales Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in de Yorkshire Dales

Dit nationale park bevindt zich in de westelijke helft van North Yorkshire. Het is het meest heuvelachtige deel van het graafschap en is bekend vanwege haar mooie karakteristieke platteland en ook haar wandelmogelijkheden. U kunt dus zeker een hotel of vakantiehuis in de natuur van de Yorkshire Dales boeken en/of in één van de dorpen aldaar zoals Hawes, Malham, Settle of Grassington waar u bijvoorbeeld ook Bolton Abbey kunt bezichtigen dat vlakbij ligt. Buiten het park zijn meer mooie locaties waar u zou kunnen verblijven zoals in de stadjes Skipton en Knaresborough, het grotere Harrogate en uiteraard de stad York, één van van 's lands mooiste historische steden. Het natuurlijke gebied Nidderdale ligt ook in deze regio.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van het Yorkshire Dales National Park

legenda van kaart

Yorkshire Dales: zoek per plaats

Swaledale Hawes Aysgarth

Horton-in-Ribblesdale Settle Malham

Grassington groen vlak Skipton

Rondom de Yorkshire Dales: zoek per plaats

Pateley Bridge Harrogate Knaresborough

York Kirkby Stephen Kirkby Lonsdale

Terug naar:

→ Yorkshire Dales
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)