Vakantiebestemmingen in County Durham

De stad Durham in County Durham Het marktstadje Barnard Castle in County Durham Blanchland in Northumberland Boeken in Durham Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in County Durham

Dit graafschap in noordoost Engeland draagt dezelfde naam als de historische stad. De stad Durham is het bezoeken waard omdat u hier een kathedraal en een kasteel kunt bezoeken die beiden tot het werelderfgoed behoren. De grootste stad is echter Darlington. Andere grote plaatsen zijn Stockton-on-Tees en Hartlepool aan zee. U kunt echter ook een vakantiehuis of hotel in de natuur van County Durham boeken. Die natuur vindt u vooral in de North Pennines, een ruige, sterk heuvelachtige en dunbevolkte streek met ook enkele mooie watervallen waaronder de High Force Waterfall, niet ver van Middleton-in-Teesdale. Ook de kust van het graafschap is prachtig. Vroeger een dumpplek van steenkoolslakken, nu een natuurgebied met wandelpaden.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van County Durham

legenda van kaart

Zoek per plaats

Durham Barnard Castle Blanchland

Terug naar:

→ County Durham
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)