Enkele prachtige hotels in Kent en Sussex

Kent AONB De natuur van de High Weald in Kent Het dorp Rye in East Sussex Beachy Head in East Sussex South Downs National Park in Engeland Arundel Castle in West Sussex Weald and Downland Living Sussex Boeken

Te beginnen

Op de volgende tabbladen ziet u een klein aantal zeer fraai hotels in Kent en Sussex. Er staat één bij in Canterbury, in badplaats Eastbourne, het pittoreske Rye en in de natuur van het South Downs National Park. Het spreekt voor zich dat dit slechts een kleine greep is uit het aanbod in dit gebied. Als u zelf uitgebreid wilt zoeken, kijkt u dan vooral hier bij:

Hotels en vakantiehuizen in Zuidoost EngelandBoeken via GB Liefhebbers

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra: als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.

Sands Hotel - Margate (Kent)

herberg kent

Het Sands Hotel is een 4 sterren hotel aan zee in het kuststadje/badplaatsjes Margate. U zit hier in het uiterste zuidoosten van Engeland, vlakbij andere kustplaatsen als Ramsgate en Broadstairs. De haven van Dover ligt ook behoorlijk in de buurt, het historische kathedraalstadje Canterbury en de landelijke natuur van de Kent Downs ietsje verder.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 150 euro per nacht.

Meer info over en hotels in: Kent en Sussex

Alexander House Hotel - Turners Hill (Kent)

herberg kent

Alexander House is een 5 sterren hotel in Turners Hill. Dit is in het noordwestelijke deel van Kent en pal aan de rand van de High Weald, een gebied met tal van mooie bezienswaardigheden en dito landschappen. U zit hier vlakbij het landhuis Standen, de tuinen van Wakehurst Place en ook kunt u in East Grinsted een rit met de stoomtrein nemen van de Bluebell Railway. De luchthaven van Gatwick bevindt zich hier overigens ook behoorlijk in de buuurt.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 200 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras, tennisbaan, spa en zwembad.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen, tennis en golven.


Meer info over en hotels in: Kent en Sussex

Jeakes House - Rye (East Sussex)

herberg kent

Jeakes House is een prachtige 5 sterren b&b in het pittoreske stadje Rye. Het kleine stadje ligt niet ver van zee in het graafschap East Sussex, U treft hier mooie straatjes met vakwerkhuizen en enkele historische attracties. Daarnaast zit hier u aan de rand van de natuurlijke High Weald, een gebied met fraaie landschappen maar ook veel landgoederen, kastelen, tuinen en zelfs wijngaarden om te bezichtigen.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 160 euro per nacht.

Meer info over en hotels in: Rye

Grand Hotel - Eastbourne (East Sussex)

herberg kent

De Grand Hotel staat vlakbij zee en wel in de badplaats Eastbourne. U zit hier pal aan de rand van het golvende landschap van het South Downs National Park. Vanuit het 5 sterrenhotel zit u zo aan het strand, bij de pier en ook kunt u wandelend naar Beachy Head, het startpunt van een wandeling langs prachtige witte krijtrotsen.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 210 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras, spa en zwembad.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen en golven.


Meer info over en hotels in: Eastbourne

Amberley Castle - Amberley (West Sussex)

herberg kent

Amberley Castle Hotel is een prachtige historische accommodatie in West Sussex, middenin het South Downs National Park. Dit prijzige oord heeft 4 sterren, een eigen golfbaan en bevindt zich binnen de muren van het kasteel in het gelijknamige dorpje. In Amberley treft u een openluchtmuseum en in de buurt nog meer bezoekersattracties als Bignor Roman Villa, Parham House & Garden, het Weald and Downland Living Museum en het fraaie Arundel Castle. De kust is ook niet ver weg.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 470 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, tuin, tennisbaan en golfbaan.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, tennis en golven.


Meer info over en hotels in: Kent en Sussex

Park House Hotel - Bepton (West Sussex)

herberg kent

Het Park House Hotel is een mooi landhuis in het kleine Bepton, vlakbij het stadje Midhurst. Het ligt niet ver van het net hiervoor behandelde kasteelhotel binnen de grenzen van het nationale park. U vindt hier in de directe omgeving bijvoorbeeld de Cowdray Ruins, Petworth House, Uppark House en de Woolbeding Gardens.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 280 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, tuin, tennisbaan, wellnesscentrum en zwembad.

Sportieve activiteiten in de omgeving: tennis en golven.


Meer info over en hotels in: Kent en Sussex
Nog meer hele mooie accommodaties:

Authentieke hotels in de pittoreske Cotswolds
Mooie hotels in York en North Yorkshire
Mooie hotels in het Lake District National Park
Mooie hotels met zeezicht in Devon en Cornwall
Prachtige luxe hotels in Schotland
Prachtige luxe hotels in Wales
Luxe golf resorts in Engeland en Schotland
Luxe kasteelhotels in Engeland en Schotland
Luxe stadshotels in Engeland en Schotland
Luxe stadsappartementen in Engeland en Schotland
Mooie vakantiehuizen in Groot-Brittannië
Luxe hotels bij Hyde Park (Winter Wonderland) in Londen

Mooie vakantiehuizen in Engeland voor grote gezinnen of groepen
Mooie vakantiehuizen in Schotland voor grote gezinnen of groepen