Hotels en vakantiehuizen op de Kanaaleilanden

Hotels en vakantiehuizen in St Aubin, Jersey

Hotels, b&b's en appartementen op Jersey

Gorey aan zee op het eiland Jersey

Jersey is één van de twee grote exemplaren van de Channel Islands en ligt ook het meest zuidelijk. U kunt bijvoorbeeld verblijven in St Helier, verreweg de grootste plaats en tevens de plek waar menig veerboot arriveert. Een andere optie is bijvoorbeeld St Aubin, ook de zuidkust. Wilt u wat verder weg van de grotere bevolkingspopulaties dan kunt u bijvoorbeeld ergens in het noorden verblijven. Dichtbevolkt is het eiland overigens niet.

Bezienswaardigheden op Jersey

Zoekt u hieronder naar hotels, b&b's en ook appartementen op het eiland. De meesten zult u vinden aan de zuidkust, rondom St Aubin's Bay maar verspreid over Jersey zijn meer mooie plekjes. Denk bijvoorbeeld aan Gorey, vlakbij het fraaie kasteel.

Handig ter ondersteuning: de kaart van de Kanaaleilanden

legenda van kaart

Hotels, b&b's en vakantiehuizen op Guernsey

St Peter Port aan zee op het eiland Guernsey

Guernsey is dat andere grote Kanaaleiland. Dit ligt dus noordelijker maar nog steeds dicht bij de Franse noordkust, bij Normandië om precies te zijn. De grootste plaats op dit eiland is St Peter Port en ligt aan de oostkust. Dit is een geschikte plaats om te overnachten want hier zijn ook de nodige bezienswaardigheden.

Bezienswaardigheden op Guernsey

Zoekt u hieronder naar hotels, b&b's en ook vakantiehuizen op het eiland. Naast St Peter Port zijn er ook verschillende veel kleinere plaatsjes. Overnachten op landelijke locaties behoort dus ook zeker tot de mogelijkheden. Kies het zuiden voor gebieden met kliffen en het noorden voor vlakkere kusten en stranden.

Terug naar:

→ De Kanaaleilanden
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)