Hotels en appartementen in Tyne and Wear

De stad Newcastle in Tyne and Wear, Engeland Whitley Bay in Tyne and Wear, Noord Engeland Boeken in Tyne and Wear Luxe hotel in landelijk Engeland

Vind een mooi verblijf in Tyne and Wear

Tyne and Wear is het graafschap in Engeland waar de de Engeland -en vooral Schotlandgangers al wel eens geweest zullen zijn want het is hier in de haven van North Shields waar de veerboot vanuit IJmuiden arriveert. Vlakbij ligt de bekendste stad uit de regio en dat is Newcastle. Aan de andere kant van de bruggen ligt het aangrenzende Gateshead. De andere grote stad in het graafschap is Sunderland. Newcastle ligt aan de rivier de Tyne, Sunderland aan de Wear. Naast de steden zijn er ook andere bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld het bekende en enorm grote beeld genaamd de Angel of the North, Tynemouth Castle, de landschapstuinen van Gibside maar bijvoorbeeld ook Romeins erfgoed in de vorm van een fort en het oostelijke uiteinde van Hadrian's Wall.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Tyne and Wear

legenda van kaart

Bekijk informatie, hotels (en appartementen) in:

groen vlak Newcastle groen vlak
Terug naar:

→ Tyne and Wear
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)