Vind uw vakantiebestemming in het Lake District

Glenridding aan Ullswater in Engeland Keswick in het Lake District Het dorp Ambleside in het Lake District, Cumbria Hawkshead in Cumbria, Engeland Het dorp Coniston in het Lake District, Cumbria Boeken in het Lake District Hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in het Lake District

Dit nationale park in noordwest Engeland is zonder twijfel één van de mooiste gebieden van het land. Het ligt in zijn geheel in het graafschap Cumbria en is zeer geliefd bij wandelaars. Het is bergachtig, deels heuvelachtig en heeft een aantal prachtige kleinere valleien zoals Buttermere, Wasdale, Ennerdale, Eskdale, Borrowdale en Langdale. Dit is ook het gebied met de hoogste bergen van Engeland waaronder Helvellyn en Scafell Pike. U kunt dus zeker een vakantiehuis of hotel in de natuur van het Lake District National Park boeken of de dorpen opzoeken die er ook zijn. Bekend zijn Keswick aan Derwent Water en de plaatsen rond het eveneens grote Lake Windermere zoals Ambleside en Bowness-on-Windermere. Grasmere is bekend vanwege haar connectie met William Wordsworth.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Cumbria en het Lake District

legenda van kaart

Lake District: zoek per plaats

Patterdale Keswick Borrowdale

Buttermere Grasmere Great Langdale

Ambleside Bowness-on-Windermere Hawkshead

Coniston groen vlak Wasdale

Rondom het Lake District: zoek per plaats

Kendal Grange-over-Sands Arnside

Kirkby Stephen Kirkby Lonsdale Carlisle

Terug naar:

→ Lake District
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)