Vind uw vakantiebestemming in Greater London

City of London Trafalgar Square in Londen Winkelstraat Regent Street in Londen Chelsea in West London Richmond in Londen Boeken in Londen Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels, b&b's en appartementen in Groot-Londen

De hoofdstad van Engeland is enorm groot en heeft tal van bezienswaardigheden. U kunt uiteraard in Westminster overnachten, gelegen in het epicentrum van de stad maar daar zal de gemiddelde accommodatie behoorlijk prijzig zijn. U kunt uiteraard ook een hotel of appartement buiten het centrum van Londen boeken. Ook daar is veel te zien en het openbaar vervoer is uitstekend geregeld. Verblijf bijvoorbeeld in de City of London, in het overwegend welvarende Kensington and Chelsea meer naar het westen of in Camden, het stadsdeel waar ook het treinstation St Pancras International gesitueerd is. In het oosten aan de Theems vindt u ook nog het werelderfgoed van Greenwich. In het westen vindt u het mooie Richmond aan de rivier de Theems en vlakbij het enorm grote gelijknamige park. In de buurt treft u tevens de prachtige Kew Gardens.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Groot Londen

legenda van kaart

Londen: bekijk informatie, hotels (en appartementen) in:

City of Westminsters City of London Kensington en Chelsea

Camden Town Greenwich Richmond

Terug naar:

→ Londen
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)