Vind uw vakantiebestemming in de Western Highlands

Luss in Schotland Callander in Schotland Glencoe in de Highlands van Schotland Fort William in Schotland Boeken in de Western Highlands Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in de Western Highlands

Dit bergachtige gebied in Schotland behoort tot de Grampian Mountains en hier vindt u onder andere de natuur van het Loch Lomond & the Trossachs National Park waar u mooi bij 's lands grootste meer kunt overnachten. Bijvoorbeeld in de plaatsen Luss, Balmaha en Ardlui. U vindt er ook de bossen van het Argyll Forest Park. Ook het oostelijke deel van het nationale park, genaamd de Trossachs, is de moeite waard. Hier bevinden zich kleinere meren, bossen en uiteraard bergen. Callander is een populaire verblijfslocatie. U kunt ook een hotel of vakantiehuis in Glen Coe boeken. Dit is de naam van een vallei en dorp ten noorden van het park. Hier ligt ook Loch Leven en het is tevens vlakbij het stadje Fort William, het eindpunt van de West Highland Way
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van de Western Highlands

legenda van kaart

Nationale park: zoek per plaats

Luss Balmaha Callander

groen vlak Killin groen vlak

Buiten het nationale park: zoek per plaats

Glasgow Glencoe Fort William

Inveraray groen vlak Glenfinnan

Terug naar:

→ Western Highlands
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)