Hotels en vakantiehuizen in de Cairngorms

Cairngorms National Park in Schotland Balmoral Castle in Deeside, in Schotland Boeken in de Cairngorms Luxe hotel in landelijk Engeland

Vind een mooi verblijf in de Cairngorms

De Cairngorms is het grootste nationale park van Groot-Brittannië en waarschijnlijk ook het ruigste. Het is zeer bergachtig: de meeste van de hoogste toppen van Schotland zijn hier te vinden waaronder Cairn Gorm vlakbij het dorp Aviemore. Hier in de buurt ligt bijvoorbeeld ook het dorp Kingussie en de bezoekersattractie het Highland Wildlife Park. U kunt echter ook een hotel of vakantiehuis in het gebied genaamd Deeside & Lochnagar boeken. Dat deel van het Cairngorms National Park is onder andere bekend omdat hier Balmoral Castle te bezoeken is, het Schotse buitenverblijf van de koningin. Dat is in de buurt van Ballater. Pal aan de zuidelijke rand kunt ook verblijven in het populaire Pitlochry dat te midden van verschillende natuurgebieden en Blair Castle ligt.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van het Cairngorms National Park

legenda van kaart

Zoek per plaats

Aviemore Pitlochry Ballater

Terug naar:

→ The Cairngorms
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)