Vind uw bestemming in Nottinghamshire en Leicestershire

Nottingham in Engeland Oakham in Rutland, Engeland Centrum van Leicester in Engeland Boeken in Nottinghamshire Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en appartementen in Nottinghamshire

Dit graafschap in de East Midlands van Engeland is waarschijnlijk niet een gebied dat je als vakantieganger hoog op je verlanglijstje hebt staan maar uiteraard zijn er wel degelijk locaties die u zou willen bezichtigen. Het graafschap huisvest bijvoorbeeld het Sherwood Forest, beroemd vanwege Robin Hood en in de buurt vindt u ook de Dukeries, een gebied met enkele mooie natuurlijke locaties zoals de Cresswell Crags en Clumber Park. Het voormalige huis van Lord Byron, Newstead Abbey, staat hier ook in de buurt. Als u graag een hotel wilt boeken op een locatie waar veel te zien is dan moet u denken aan de stad Nottingham, de grootste en bekendste plaats van Nottinghamshire. Hier kunt u verschillende musea en historische gebouwen bezoeken.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Nottinghamshire en Leicestershire

legenda van kaart

Hotels en appartementen in Leicestershire

Voor dit graafschap geldt hetzelfde als voor Nottinghamshire, namelijk dat het geen grote trekpleister is voor de gemiddelde vakantieganger. Maar ook hier geldt dat er bezienswaardigheden de moeite waard zijn. Recent kwam de stad Leicester nog in het nieuws omdat Koning Richard III met veel media-aandacht herbegraven werd in de kathedraal. Hierdoor is de stad een trekpleister geworden en als toerist zult u dat merken omdat er speciaal een bezoekerscentrum voor is gecreeërd. Ook buiten de stad is het één en ander te zien waaronder enkele musea en historische gebouwen. Ook kunt u een hotel boeken in het kleine graafschap Rutland dat tegen Leicestershire aan ligt. Een groot deel van het gebied bestaat uit water en een natuurreservaat.
Bekijk informatie, hotels (en appartementen) in:

Nottingham Leicester Oakham

Terug naar:

→ Nottinghamshire & Leicestershire
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)