Mooie hotels met zeezicht in Devon en Cornwall

St Michael's Mount in Cornwall Mevagissey in Cornwall Isles of Scilly in Cornwall, Zuidwest Engeland Babbacombe in Devon, Zuidwest Engeland Salcombe in South Devon Lynton in Devon Boeken Luxe hotel in landelijk Engeland

Te beginnen

Op de volgende tabbladen ziet u een klein aantal hotels in Devon en Cornwall. Het spreekt voor zich dat dit slechts een greep is uit het aanbod in dit gebied want er zijn vele accommodaties aan of vlakbij de kust. Een hotel aan zee in Zuidwest Engeland heeft wel zijn prijs. Er zijn er bij van boven de 200 euro per tweepersoonskamer, soms boven de 300 euro. Sommigen zijn weer goedkoper afhankelijk van de precieze locatie in Devon en Cornwall. Als één van de accommodaties is volgeboekt, de prijs u te hoog is of als u gewoon wat anders zoekt in deze regio, kijk en zoek dan vooral verder op de onderstaande pagina. In het geval u een rondreis wilt maken kunt u ook (zonder extra kosten) een plan op maat krijgen. Dat is inclusief accommodaties, reisinfo en meer informatie over de bestemmingen:

Hotel in Engeland Cottage in Engeland

Godolphin Arms - Marazion (Cornwall)

herberg kent

De Godolphin Arms is een hotel aan de zuidkust van Cornwall en wel pal tegenover St Michael's Mount en bij het strand. Dat is de Engelse tegenhanger van het Franse Mont Saint Michel in Normandië. Dat is ook een getijdeneilandje met kasteel en tuinen. Het is één van de bekendste attracties van Cornwall en is bij eb te voet te bereiken. Bij vloed varen er bootjes op en neer. Het hotel heeft kamers met zeezicht. Is deze accommdodatie volgeboekt op deze data? Dan is het Mount Haven Hotel een andere goede optie. Ook die staat in Marzion.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 280 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.


Meer info over en hotels in: Penzance en St Michael's Mount

Mevagissey Bay Hotel - Mevagissey (Cornwall)

herberg kent

Het Mevagissey Bay Hotel is prachtig gesitueerd bij de kust met uitzicht op zee. Mevagissey is een typisch 'Cornish' vissersdorpje en zoals bijna alle bestemmingen in de regio zeer goed ingericht op toeristen. Er zijn dan ook genoeg eetgelegenheden in het dorpje. Mevagissey is gesitueerd aan de zuidkust van Cornwall en ook hier kun je weer het bewegwijzerde South West Coast Path bewandelen. Daarnaast vind je aan de rand van het dorp de Lost Gardens of Heligan, een van de meer bekende bezoekersattracties in het graafschap. Is deze accommdodatie volgeboekt op uw data? Misschien dat het Trevalsa Court Hotel een goede vervanging biedt.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 140 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen, kanovaren, paardrijden, duiken, surfen en golven.


Meer info over en hotels in: Mevagissey

The Atlantic - Hugh Town (St Mary's)

herberg kent

The Atlantic is een goed beoordeeld hotel in Hugh Town op St Mary's. St Mary's is het grootste eiland van de Isles of Scilly en Hugh Town is het havenplaatsje. Dit is de plek waar de veerboot vanuit Penzance in Cornwall arriveert. Je kunt dus geen auto meenemen maar het hotel staat vlakbij de kade waar je uit de boot stapt. Je kunt hier komen met de veerboot of zelfs met het vliegtuig. In Cornwall zijn verschillende opties. Op het eiland zelf is het ook mogelijk een fiets te huren. Qua accommodaties zijn er slechts enkele alternatieven waaronder het St Mary's Hall Hotel.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 230 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen en golven.


Meer info over en hotels op de: Isles of Scilly

Babbacombe Bay Hotel - Babbacombe (Devon)

herberg kent

Het Babbacombe Bay Hotel staat in het dorp Babbacombe dat onderdeel uitmaakt van de Engelse Riviera in het graafschap Devon. Het is gesitueerd op de kliffen bij de hoogst gelegen promenade van Engeland met uitzicht over de mooie rode kliffen in dit deel van Zuidwest Engeland. Je zit hier vlakbij het grotere Torquay en ook niet al te ver van zowel het mooie plaatsje Dartmouth als het ruige Dartmoor National Park.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 120 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen en golven.


Meer info over en hotels in: Torquay, Babbacombe en de Engelse Riviera

Salcombe Harbour Hotel - Salcombe (Devon)

herberg kent

Het Salcombe Harbour Hotel is een prachtig gesitueerd hotel aan de Kingsbridge Estuary. Het ligt aan het water in het kustdorpje Salcombe en wordt omring door het prachtige kustlandschap van South Devon. Je zit hier ook in de buurt van het mooie Dartmouth en de havenstad Plymouth. Dit hotel is wel flink aan de prijs.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 350 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras, wellnesscentrum en zwembad.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.


Meer info over en hotels in: Salcombe

Seawood Hotel - Lynton (Devon)

herberg kent

Het Seawood Hotel is uitstekend beoordeeld en is gesitueerd in het dorpje Lynton. Dat ligt aan de prachtige kustlijn van het Exmoor National Park in het noorden van Devon. Het dorpje is klein maar het heeft verschillende eetgelegenheden en een supermarkt. Dit is namelijk één van de meest populaire uitvalsbases om het gebied te verkennen en in de omgeving te wandelen. Is deze accommdodatie volgeboekt op uw data? Misschien dat het goedkopere North Cliff Hotel een goede vervanging biedt.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 140 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras en sauna.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.


Meer info over en hotels in: Lynton en Lynmouth
Nog meer hele mooie accommodaties:

Stijlvolle luxere hotels in Kent en Sussex
Authentieke hotels in de pittoreske Cotswolds
Mooie hotels in York en North Yorkshire
Mooie hotels in het Lake District National Park
Prachtige luxe hotels in Schotland
Prachtige luxe hotels in Wales
Luxe golf resorts in Engeland en Schotland
Luxe kasteelhotels in Engeland en Schotland
Luxe stadshotels in Engeland en Schotland
Luxe stadsappartementen in Engeland en Schotland
Mooie vakantiehuizen in Groot-Brittannië
Luxe hotels bij Hyde Park (Winter Wonderland) in Londen