Mooie hotels met zeezicht in Devon en Cornwall

St Michael's Mount in Cornwall Mevagissey in Cornwall Isles of Scilly in Cornwall, Zuidwest Engeland Babbacombe in Devon, Zuidwest Engeland Salcombe in South Devon Lynton in Devon Boeken

Te beginnen

Op de volgende tabbladen ziet u een klein aantal hotels in Devon en Cornwall. Het spreekt voor zich dat dit slechts een greep is uit het aanbod in dit gebied want er zijn vele accommodaties aan of vlakbij de kust. Een hotel aan zee in Zuidwest Engeland heeft wel zijn prijs. Er zijn er bij van boven de 200 euro per tweepersoonskamer, soms boven de 300 euro. Sommigen zijn weer goedkoper afhankelijk van de precieze locatie in Devon en Cornwall. Als u zelf uitgebreid wilt zoeken, kijkt u dan vooral hier bij:

Hotels en vakantiehuizen in Zuidwest EngelandBoeken via GB Liefhebbers

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra: als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.

Godolphin Arms - Marazion (Cornwall)

herberg kent

De Godolphin Arms is een hotel aan de zuidkust van Cornwall en wel pal tegenover St Michael's Mount en bij het strand. Dat is de Engelse tegenhanger van het Franse Mont Saint Michel in Normandië. Dat is ook een getijdeneilandje met kasteel en tuinen. Het is één van de bekendste attracties van Cornwall en is bij eb te voet te bereiken. Bij vloed varen er bootjes op en neer. Het hotel heeft kamers met zeezicht. Is deze accommdodatie volgeboekt op deze data? Dan is het Mount Haven Hotel een andere goede optie. Ook die staat in Marzion.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 280 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.


Meer info over en hotels in: Penzance en St Michael's Mount

Mevagissey Bay Hotel - Mevagissey (Cornwall)

herberg kent

Het Mevagissey Bay Hotel is prachtig gesitueerd bij de kust met uitzicht op zee. Mevagissey is een typisch 'Cornish' vissersdorpje en zoals bijna alle bestemmingen in de regio zeer goed ingericht op toeristen. Er zijn dan ook genoeg eetgelegenheden in het dorpje. Mevagissey is gesitueerd aan de zuidkust van Cornwall en ook hier kun je weer het bewegwijzerde South West Coast Path bewandelen. Daarnaast vind je aan de rand van het dorp de Lost Gardens of Heligan, een van de meer bekende bezoekersattracties in het graafschap. Is deze accommdodatie volgeboekt op uw data? Misschien dat het Trevalsa Court Hotel een goede vervanging biedt.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 140 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen, kanovaren, paardrijden, duiken, surfen en golven.


Meer info over en hotels in: Mevagissey

The Atlantic - Hugh Town (St Mary's)

herberg kent

The Atlantic is een goed beoordeeld hotel in Hugh Town op St Mary's. St Mary's is het grootste eiland van de Isles of Scilly en Hugh Town is het havenplaatsje. Dit is de plek waar de veerboot vanuit Penzance in Cornwall arriveert. Je kunt dus geen auto meenemen maar het hotel staat vlakbij de kade waar je uit de boot stapt. Je kunt hier komen met de veerboot of zelfs met het vliegtuig. In Cornwall zijn verschillende opties. Op het eiland zelf is het ook mogelijk een fiets te huren. Qua accommodaties zijn er slechts enkele alternatieven waaronder het St Mary's Hall Hotel.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 230 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen en golven.


Meer info over en hotels op de: Isles of Scilly

Babbacombe Bay Hotel - Babbacombe (Devon)

herberg kent

Het Babbacombe Bay Hotel staat in het dorp Babbacombe dat onderdeel uitmaakt van de Engelse Riviera in het graafschap Devon. Het is gesitueerd op de kliffen bij de hoogst gelegen promenade van Engeland met uitzicht over de mooie rode kliffen in dit deel van Zuidwest Engeland. Je zit hier vlakbij het grotere Torquay en ook niet al te ver van zowel het mooie plaatsje Dartmouth als het ruige Dartmoor National Park.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 120 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen en golven.


Meer info over en hotels in: Torquay, Babbacombe en de Engelse Riviera

Salcombe Harbour Hotel - Salcombe (Devon)

herberg kent

Het Salcombe Harbour Hotel is een prachtig gesitueerd hotel aan de Kingsbridge Estuary. Het ligt aan het water in het kustdorpje Salcombe en wordt omring door het prachtige kustlandschap van South Devon. Je zit hier ook in de buurt van het mooie Dartmouth en de havenstad Plymouth. Dit hotel is wel flink aan de prijs.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 350 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras, wellnesscentrum en zwembad.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.


Meer info over en hotels in: Salcombe

Seawood Hotel - Lynton (Devon)

herberg kent

Het Seawood Hotel is uitstekend beoordeeld en is gesitueerd in het dorpje Lynton. Dat ligt aan de prachtige kustlijn van het Exmoor National Park in het noorden van Devon. Het dorpje is klein maar het heeft verschillende eetgelegenheden en een supermarkt. Dit is namelijk één van de meest populaire uitvalsbases om het gebied te verkennen en in de omgeving te wandelen. Is deze accommdodatie volgeboekt op uw data? Misschien dat het goedkopere North Cliff Hotel een goede vervanging biedt.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 140 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras en sauna.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.


Meer info over en hotels in: Lynton en Lynmouth
Nog meer hele mooie accommodaties:

Stijlvolle luxere hotels in Kent en Sussex
Authentieke hotels in de pittoreske Cotswolds
Mooie hotels in York en North Yorkshire
Mooie hotels in het Lake District National Park
Prachtige luxe hotels in Schotland
Prachtige luxe hotels in Wales
Luxe golf resorts in Engeland en Schotland
Luxe kasteelhotels in Engeland en Schotland
Luxe stadshotels in Engeland en Schotland
Luxe stadsappartementen in Engeland en Schotland
Mooie vakantiehuizen in Groot-Brittannië
Luxe hotels bij Hyde Park (Winter Wonderland) in Londen

Mooie vakantiehuizen in Engeland voor grote gezinnen of groepen
Mooie vakantiehuizen in Schotland voor grote gezinnen of groepen