Vind uw vakantiebestemming in Noord Schotland

Het kustdorp Gairloch in Wester Ross, Schotland Ullapool in de Highlands van Schotland Het dorp Golspie in Sutherland, Schotland Inverness in Schotland Boeken in Wester Ross Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in de Northwest Highlands

De Noordwestelijke Hooglanden is het ruigste gebied in Schotland en Groot-Brittannië. Het is een zeer bergachtig gebied aan de noordzijde van de Great Glen. Er zijn verschillende natuurlijke gebieden met de status National Scenic Area, beschermde landschappen dus. Dit zijn onder andere Wester Ross (waar Loch Torridon ligt) en Assynt-Coigach. Het gebied is dunbevolkt met slechts kleine dorpjes en gehuchten zoals Gairloch, Poolewe, Torridon en Ullapool waar de verboot vertrekt naar Stornoway op Lewis. U kunt echter ook een hotel boeken in de stad want niet ver ten oosten van deze ruige gebieden ligt Inverness, de enige stad in de hele regio. In het uiterste noorden vindt u een contrasterend landschap want daar is alles vlak. Aan die kust liggen bijvoorbeeld Thurso en Wick.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Noord Schotland

legenda van kaart

Zoek per plaats

Inverness Gairloch Ullapool

Golspie groen vlak Thurso

Terug naar:

→ North Highlands
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)