Mooie hotels in het bergachtige Lake District

Buttermere in het Lake District, Cumbria Keswick in het Lake District, Cumbria Derwentwater bij Keswick in het Lake District, Cumbria Borrowdale in het Lake District, Cumbria Grasmere in de bergen van Cumbria, Lake District Blea Tarn in Little Langdale, Lake District Lake Windermere in het Lake District, Cumbria Glenridding in het Lake District, Cumbria Boeken Luxe hotel in landelijk Engeland

Te beginnen

Op de volgende tabbladen ziet u een klein aantal zeer fraaie hotel op mooie locaties in het bergachtige Lake District National Park, tevens een zeer populair wandelgebied. Verblijf bijvoorbeeld aan/bij Lake Windermere, Buttermere, Ullswater en Grasmere. Of boek bijvoorbeeld een hotel in één van de prachtige kleine valleien zoals Borrowdale of Little Langdale. Als één van de accommodaties is volgeboekt, de prijs u te hoog is of als u gewoon wat anders zoekt in deze regio, kijk en zoek dan vooral verder op de onderstaande pagina. In het geval u een rondreis wilt maken kunt u ook (zonder extra kosten) een plan op maat krijgen. Dat is inclusief accommodaties, reisinfo en meer informatie over de bestemmingen:

Hotel in het Lake District Cottage in Engeland

Bridge Hotel - Buttermere

herberg kent

Het Bridge Hotel is een uitstekend beoordeelde accommodatie in het kleine Buttermere. Dat is een klein dorpje bij het gelijknamige meer waar je prachtig kunt wandelen en van de natuur kunt genieten. Je kunt hier ook de kleine berg Haystacks opwandelen. Dit is overigens één van de weinige hotels in deze noordwestelijke hoek van het nationale park.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 150 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.


Meer info over en hotels in: Buttermere

Kings Arms Hotel - Keswick

herberg kent

Het Kings Head Hotel is een uitstekende 3 sterren accommodatie in hartje Keswick, één van de meest populaire bestemmingen in het bergachtige Lake District National Park. Dit kleine stadje ligt aan het prachtige Derwent Water en heeft een levendig centrum met de nodige winkels en eetgelegenheden. U kunt ook zo naar het meer en het centrum wandelen. Aangezien dit gebied in noordwest Engeland het wandelparadijs is, kunt u er gerust op zijn dat er vele mooie routes zijn om te lopen.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 180 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar en restaurant.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.


Meer info over en hotels in: Keswick

Leathes Head Country House Hotel - Rosthwaite (Borrowdale)

herberg kent

Het Leathes Head Country House Hotel (3 sterren) staat in het kleine gehucht Rosthwaite. Dat ligt in het prachtige Borrowdale, één van de mooiste valleien in het nationale park. Het is een groen wandelgebied met slechts hier en daar een gehuchtje. Rosthwaite heeft overigens wel een uitstekende busverbinding met het hiervoor genoemde stadje Keswick. Ook het meer Derwent Water ligt in hier in de buurt.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 150 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen en mountainbiken.


Meer info over en hotels in: Rosthwaite

Daffodil Hotel & Spa - Grasmere

herberg kent

Het 4 sterren tellende Daffodil Hotel & Spa staat aan het meer Grasmere en aan de rand van het gelijknamige dorpje. U zit hier in het hart van het Lake District waar u wederom prima kunt wandelen in de omgeving en enkele bekende trekpleisters bezoeken, namelijk de voormalige huizen van William Wordsworth. Eén van die panden staat in het gehucht Rydal waar u naartoe kunt wandelen.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 220 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras en spa.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.


Meer info over en hotels in: Grasmere

Three Shires Inn - Little Langdale

herberg kent

De Three Shires Inn staat in de rustige vallei Little Langdale, hemelsbreed dicht bij het hiervoor genoemde Grasmere gesitueerd. Dit is een prachtige stukje Lake District met vlakbij Blea Tarn, Elterwater en Great Langdale. U kunt hier prachtig wandelen zoals in bijna alle delen van het nationale park. De gezellige herberg heeft 4 sterren.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 130 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen en fietsen.


Meer info over en hotels in: Elterwater en Langdale

Linthwaite House Hotel - Windermere

herberg kent

Linthwaite House is een prachtig gesitueerd 4 sterren hotel in Bowness-on-Windermere. U zit hier dus vlakbij het grote Lake Windermere waar u een mee kunt gaan met verschillende lake cruises, kunt gaan wandelen of op een andere manier van de prachtige natuur kunt genieten. Er zijn veel meer hotels in deze toeristische hotspot. Een heel mooi alternatief van soortgelijke kwaliteit en karakter is de Lindeth Fell Country House, een 5 sterren accommodatie.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 280 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen, vissen, paardrijden en golven.


Meer info over en hotels in: Windermere

The Inn on the Lake - Glenridding

herberg kent

De Inn of the Lake is een zeer fraai gelegen 4 sterren hotel in het dorpje Glenridding. U zit hier aan het meer genaamd Ullswater in het noordoostelijke deel van het nationale park. U kunt hier genieten van de natuur zoals overal in het Lake District. Niet alleen wandelend maar ook per boot want u kunt u hier een leuke tocht maken met de Ullswater Steamer. Het kleine stadje Keswick ligt niet heel ver van hier.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 270 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras, fitnessruimte en sauna.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.


Meer info over en hotels in: Glenridding
Nog meer hele mooie accommodaties:

Stijlvolle luxere hotels in Kent en Sussex
Authentieke hotels in de pittoreske Cotswolds
Mooie hotels in York en North Yorkshire
Mooie hotels met zeezicht in Devon en Cornwall
Prachtige luxe hotels in Schotland
Prachtige luxe hotels in Wales
Luxe golf resorts in Engeland en Schotland
Luxe kasteelhotels in Engeland en Schotland
Luxe stadshotels in Engeland en Schotland
Luxe stadsappartementen in Engeland en Schotland
Mooie vakantiehuizen in Groot-Brittannië
Luxe hotels bij Hyde Park (Winter Wonderland) in Londen