Mooie hotels in het bergachtige Lake District

Buttermere in het Lake District, Cumbria Keswick in het Lake District, Cumbria Derwentwater bij Keswick in het Lake District, Cumbria Borrowdale in het Lake District, Cumbria Grasmere in de bergen van Cumbria, Lake District Blea Tarn in Little Langdale, Lake District Lake Windermere in het Lake District, Cumbria Glenridding in het Lake District, Cumbria Boeken

Te beginnen

Op de volgende tabbladen ziet u een klein aantal zeer fraaie hotel op mooie locaties in het bergachtige Lake District National Park, tevens een zeer populair wandelgebied. Verblijf bijvoorbeeld aan/bij Lake Windermere, Buttermere, Ullswater en Grasmere. Of boek bijvoorbeeld een hotel in één van de prachtige kleine valleien zoals Borrowdale of Little Langdale. Als u zelf uitgebreid wilt zoeken, kijkt u dan vooral hier bij:

Hotels en vakantiehuizen in het Lake DistrictBoeken via GB Liefhebbers

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra: als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.

Bridge Hotel - Buttermere

herberg kent

Het Bridge Hotel is een uitstekend beoordeelde accommodatie in het kleine Buttermere. Dat is een klein dorpje bij het gelijknamige meer waar je prachtig kunt wandelen en van de natuur kunt genieten. Je kunt hier ook de kleine berg Haystacks opwandelen. Dit is overigens één van de weinige hotels in deze noordwestelijke hoek van het nationale park.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 150 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.


Meer info over en hotels in: Buttermere

Kings Arms Hotel - Keswick

herberg kent

Het Kings Head Hotel is een uitstekende 3 sterren accommodatie in hartje Keswick, één van de meest populaire bestemmingen in het bergachtige Lake District National Park. Dit kleine stadje ligt aan het prachtige Derwent Water en heeft een levendig centrum met de nodige winkels en eetgelegenheden. U kunt ook zo naar het meer en het centrum wandelen. Aangezien dit gebied in noordwest Engeland het wandelparadijs is, kunt u er gerust op zijn dat er vele mooie routes zijn om te lopen.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 180 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar en restaurant.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.


Meer info over en hotels in: Keswick

Leathes Head Country House Hotel - Rosthwaite (Borrowdale)

herberg kent

Het Leathes Head Country House Hotel (3 sterren) staat in het kleine gehucht Rosthwaite. Dat ligt in het prachtige Borrowdale, één van de mooiste valleien in het nationale park. Het is een groen wandelgebied met slechts hier en daar een gehuchtje. Rosthwaite heeft overigens wel een uitstekende busverbinding met het hiervoor genoemde stadje Keswick. Ook het meer Derwent Water ligt in hier in de buurt.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 150 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen en mountainbiken.


Meer info over en hotels in: Rosthwaite

Daffodil Hotel & Spa - Grasmere

herberg kent

Het 4 sterren tellende Daffodil Hotel & Spa staat aan het meer Grasmere en aan de rand van het gelijknamige dorpje. U zit hier in het hart van het Lake District waar u wederom prima kunt wandelen in de omgeving en enkele bekende trekpleisters bezoeken, namelijk de voormalige huizen van William Wordsworth. Eén van die panden staat in het gehucht Rydal waar u naartoe kunt wandelen.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 220 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras en spa.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.


Meer info over en hotels in: Grasmere

Three Shires Inn - Little Langdale

herberg kent

De Three Shires Inn staat in de rustige vallei Little Langdale, hemelsbreed dicht bij het hiervoor genoemde Grasmere gesitueerd. Dit is een prachtige stukje Lake District met vlakbij Blea Tarn, Elterwater en Great Langdale. U kunt hier prachtig wandelen zoals in bijna alle delen van het nationale park. De gezellige herberg heeft 4 sterren.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 130 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen en fietsen.


Meer info over en hotels in: Elterwater en Langdale

Linthwaite House Hotel - Windermere

herberg kent

Linthwaite House is een prachtig gesitueerd 4 sterren hotel in Bowness-on-Windermere. U zit hier dus vlakbij het grote Lake Windermere waar u een mee kunt gaan met verschillende lake cruises, kunt gaan wandelen of op een andere manier van de prachtige natuur kunt genieten. Er zijn veel meer hotels in deze toeristische hotspot. Een heel mooi alternatief van soortgelijke kwaliteit en karakter is de Lindeth Fell Country House, een 5 sterren accommodatie.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 280 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen, vissen, paardrijden en golven.


Meer info over en hotels in: Windermere

The Inn on the Lake - Glenridding

herberg kent

De Inn of the Lake is een zeer fraai gelegen 4 sterren hotel in het dorpje Glenridding. U zit hier aan het meer genaamd Ullswater in het noordoostelijke deel van het nationale park. U kunt hier genieten van de natuur zoals overal in het Lake District. Niet alleen wandelend maar ook per boot want u kunt u hier een leuke tocht maken met de Ullswater Steamer. Het kleine stadje Keswick ligt niet heel ver van hier.

Prijs per tweepersoonskamer: vanaf ongeveer 270 euro per nacht.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, terras, fitnessruimte en sauna.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.


Meer info over en hotels in: Glenridding
Nog meer hele mooie accommodaties:

Stijlvolle luxere hotels in Kent en Sussex
Authentieke hotels in de pittoreske Cotswolds
Mooie hotels in York en North Yorkshire
Mooie hotels met zeezicht in Devon en Cornwall
Prachtige luxe hotels in Schotland
Prachtige luxe hotels in Wales
Luxe golf resorts in Engeland en Schotland
Luxe kasteelhotels in Engeland en Schotland
Luxe stadshotels in Engeland en Schotland
Luxe stadsappartementen in Engeland en Schotland
Mooie vakantiehuizen in Groot-Brittannië
Luxe hotels bij Hyde Park (Winter Wonderland) in Londen

Mooie vakantiehuizen in Engeland voor grote gezinnen of groepen
Mooie vakantiehuizen in Schotland voor grote gezinnen of groepen