Vind uw vakantiebestemming in Zuidwest Wales

Het badplaatsje Tenby in de avond, Wales Mumbles Pier in Wales Laugharne in Wales Aberystwyth in Wales Boeken in Pembrokeshire Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Pembrokeshire en Gower

Het zuidwesten van Wales is het gebied van de mooie kustlandschappen waarvan het Pembrokeshire Coast National Park de meeste faam heeft. U kunt een hotel of vakantiehuis in de natuur van dit mooie wandelgebied boeken of verblijf in één van de dorpen en stadjes in het gebied zoals bijvoorbeeld in het kleine historische St Davids of het kleurrijke badplaatsje Tenby. Een eindje ten noorden van het gebied ligt overigens de badplaats Aberystwyth, tevens een universiteitsstadje. De Pembrokeshire Coast is echter niet het enige natuurgebied. Iets verder naar het oosten kunt u ook de prachtige kusten van het schiereiland de Gower bekijken, de oudste Area of Outstanding Natural Beauty van Groot-Brittannië. Vlakbij ligt overigens de stad Swansea.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Zuidwest Wales

legenda van kaart

Zoek per plaats

Mumbles Laugharne Tenby

St Davids Fishguard New Quay

groen vlak Aberystwyth groen vlak

Terug naar:

→ Zuidwest Wales
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)