Hotels, b&b's en vakantiehuizen in East Anglia

Lavenham in Suffolk Southwold in Suffolk Cromer in Norfolk Norwich in Norfolk Boeken in Suffolk Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Norfolk

Norfolk behoort tot het historische graafschap East Anglia en heeft behoorlijk veel locaties die u zou willen bezoeken, zowel qua natuur als qua historische bezienswaardigheden. Zo heeft de stad Norwich één van de best bewaarde middeleeuwse stadscentra van Engeland en kunt u op het platteland prachtige landgoederen bezichtigen waaronder het koninklijke Sandringham. U kunt echter ook een hotel of vakantiehuis aan de kust van Norfolk boeken, beiden in of bij natuurgebieden. In het westen vindt u het Broads National Park waar u over de kilometers aan waterwegen ook met de boot kunt varen. Aan zee ligt de badplaats Great Yarmouth. In het noorden ligt de eveneens beschermde Norfolk Coast met bijvoorbeeld de kleine badplaats Cromer.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Norfolk en Suffolk

legenda van kaart

Norfolk: zoek per plaats

Cromer Sheringham Blakeney

Wells-next-the-Sea King's Lynn Norwich

groen vlak Great Yarmouth groen vlak

Hotels en vakantiehuizen in Suffolk

Dit gebied is ook onderdeel van het historische graafschap East Anglia dat in de middeleeuwen de rijkste streek van Engeland was. Zo kunt u er enkele prachtige oude gebouwen bezichtigen, bijvoorbeeld in het kleine stadje Lavenham. Als u van dit soort bezienswaardigheden en van landgoederen houdt dan zou u misschien een hotel of vakantiehuis op het platteland van Suffolk willen boeken. In dit deel van het graafschap zijn namelijk nog meer mooie locaties zoals het landgoed Ickworth, Melford Hall en het stadje Bury St Edmunds met zijn kathedraal. U kunt echter ook aan zee overnachten want in het oosten ligt de natuur van de Suffolk Coast & Heaths waar u bijvoorbeeld ook kunt wandelen. U vindt er bijvoorbeeld het kuststadje Aldeburgh en het leuke badplaatsje Southwold.Suffolk: zoek per plaats

Aldeburgh Southwold Lavenham

Bury St Edmunds groen vlak Dedham

Terug naar:

→ East Anglia
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)