Hotels en appartementen in Edinburgh en Lothian

Calton Hill in Edinburgh South Queensferry in Edinburgh Pentland Hills in Schotland North Berwick in Schotland Boeken in Edinburgh Luxe hotel in landelijk Engeland

Vind een mooi verblijf in Edinburgh en the Lothians

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland en is befaamd om zijn historische schoonheid en dat is ook beloond met de status van werelderfgoed. Er is een schitterend middeleeuws centrum en ook stijlvolle gebouwen uit latere tijdperken. U kunt er ook vele musea en historische bouwwerken bezichtigen waaronder het bekende kasteel. The Lothians is een benaming voor de raadsgebieden rondom de stad waaronder East Lothian waar stadjes liggen als Dunbar en North Berwick. U kunt ook een hotel boeken op het platteland van deze regio, bijvoorbeeld rondom het Pentland Hills Regional Park net ten zuiden van Edinburgh. Een bekende historische trekpleister in West Lothian is overigens het Linlithgow Palace.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Edinburgh en de Lothians

legenda van kaart

Edinburgh: bekijk informatie, hotels (en appartementen) in:

Edinburgh groen vlak North Berwick

Terug naar:

→ Edinburgh & Lothian
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)