Vind uw vakantiebestemming in de North York Moors

Whitby in Yorkshire Robin Hood's Bay in Yorkshire Scarborough in North Yorkshire Het dorp Helmsley in North Yorkshire, Engeland Smal straatje in York, Engeland Boeken in de North York Moors Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in de North York Moors

Dit nationale park behoort tot het grote graafschap North Yorkshire en de heuvelachtige heidevelden zijn een uitstekende plek voor wandelaars en ook voor mensen die van de kust houden want het gebied grenst aan zee. U vindt er één van de mooiste kustgebieden van Engeland met daaraan het historische stadje Whitby, de Victoriaanse badplaats Scarborough en mooie kleine dorpjes als Robin Hood's Bay, Runswick Bay en Staithes. Er zijn ook wandelpaden langs de mooie kust. U kunt uiteraard ook een hotel of vakantiehuis in het binnenland van de North York Moors boeken, bijvoorbeeld in Pickering, Helmsley of Danby in de Esk Valley waar het bezoekerscentrum van het nationale park gevestigd zit. De prachtige historische stad York met zijn keur aan bezienswaardigheden en winkels vindt u een eindje buiten het park.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van het North York Moors National Park

legenda van kaart

Zoek per plaats

Staithes Runswick Bay Whitby

Robin Hood's Bay Scarborough Danby

Helmsley Pickering York

Terug naar:

→ North York Moors
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)