Vind uw vakantiebestemming in Cheshire en Merseyside

De historische stad Chester in Engeland Landelijk Cheshire in Engeland Liverpool in Engeland Boeken in Cheshire Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Cheshire

Dit graafschap in noordwest Engeland is deels vlak maar in het oosten is het deels in het heuvelachtige Peak District National Park gesitueerd. Als u de natuur wilt opzoeken en wilt wandelen dan zou u in dit gebied een hotel of vakantiehuis kunnen boeken. In dit deel van Cheshire kunt u verschillende mooie landgoederen en tuinen bezoeken waaronder Lyme Park en Tatton Park. De bekendste plaats ligt echter in het oostelijke deel van het graafschap en dat is de historische stad Chester, befaamd om zijn prachtige stadscentrum waar winkels gevestigd zijn in oude houten gebouwen. Hier in de buurt kunt u ook de botanische tuinen van Ness bezichtigen. Dit is op het schiereiland Wirral, vlakbij de grote stad Liverpool en de grens met Wales.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Cheshire en Merseyside

legenda van kaart

Hotels en appartementen in Merseyside

De grote trekpleister van dit graafschap is de grote historische havenstad Liverpool, en met recht. Een deel van de stad, namelijk het havengebied behoort tot the werelderfgoed. U vindt er historische gebouwen waarvan sommigen zeer imposant, denk aan de Three Graces maar ook vrij veel musea, bijvoorbeeld over het maritieme verleden en over de Beatles. De rest van het graafschap is niet echt ingericht op toerisme, het hoort ook deels van het grote verstedelijkte gebied van noord Engeland, maar er zijn wel locaties die u zou willen bezoeken. Dit zijn bijvoorbeeld het historische dorp Port Sunlight aan de andere kant van de Merseyside en het grote strand -en duinenlandschap ten noorden van de stad. Hier vlakbij ligt ook de badplaats Southport.
Zoek per plaats

Chester groen vlak Liverpool

Terug naar:

→ Cheshire & Merseyside
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)