Vind uw vakantiebestemming in Northumberland

Boeken in Northumberland Bamburgh in Northumberland Berwick-upon-Tweed in Northumberland Rothbury in Northumberland Haltwhistle in Northumberland, Noord Engeland Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Northumberland

Dit graafschap in het uiterste noordoosten van Engeland is een gebied met veel natuurlijke schoonheid en ook met veel historische bezienswaardigheden. Er zijn hier geen steden, alleen kleinere plaatsen zoals het grensstadje Berwick-upon-Tweed, gelegen aan de mooie Northumberland Coast waar ook verschillende kastelen te zien zijn en waar het Holy Island of Lindisfarne vlak voor de kust ligt. Alnwick, bekend van het prachtige kasteel, ligt hier ook in de buurt. U kunt ook een hotel of vakantiehuis in het binnenland boeken, bijvoorbeeld in of in de buurt van het sterk heuvelachtige Northumberland National Park of langs de beroemde historische Muur van Hadrianus waar ook opgravingen te zien zijn. Het stadje Hexham ligt hier ook in de buurt.
Over het boeken, een eigen pagina (extra) en uitgebreide service

U boekt hier uw accommodatie(s) veilig bij booking.com. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken heeft u niet alleen veel keus maar beloont u tevens (zonder extra kosten) automatisch de inzet die al jarenlang, dagelijks in deze website gestopt wordt. Het is de reden waarom deze uitgebreide site kan bestaan. Extra: als u wilt kunt u als beloning een eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een vakantieplan op maat.


Handig ter ondersteuning: de kaart van Northumberland

legenda van kaart

Zoek per plaats

Berwick-upon-Tweed Bamburgh Alnwick

Warkworth Rothbury Hexham

Haltwhistle Gilsland Blanchland

Terug naar:

→ Northumberland
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)