Vind u vakantiebestemming in Somerset en Wiltshire

De stad Salisbury in Wiltshire Castle Combe in Wiltshire, Cotswolds City of Bath in Somerset Glastonbury in Somerset Porlock in Somerset, Exmoor Boeken in Wiltshire Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Somerset

Dit graafschap in zuidwest Engeland loopt het risico over het hoofd te worden gezien omdat het ingeklemd ligt tussen de Cotswolds in het noorden en de mooie kustgebieden in het zuiden. Er zijn echter genoeg gebieden en locaties die zeker de moeite waard zijn. U vindt er de beroemde historische stad Bath met zijn erfgoed uit verschillende tijdperken, het grote Bristol en de kleinere stadjes Wells en Glastonbury. U kunt echter ook een hotel boeken in één van de landelijke natuurgebieden waaronder het Exmoor National Park met zijn mooie kusten en wandelpaden langs zee, de Quantock Hills en de Mendip Hills waar u de Cheddar Gorge kunt bekijken. Op de foto boven ziet u het pittoreske gehucht Selworthy Exmoor (vlakbij Porlock en Minehead).
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Somerset en Wiltshire

legenda van kaart

Somerset: zoek per plaats

Bath Wells Glastonbury

Cheddar Porlock Minehead

Weston-super-Mare groen vlak Bristol

Hotels en vakantiehuizen in Wiltshire

Dit graafschap in zuid Engeland grenst niet aan zee en heeft enkele bekende trekpleisters. In het noorden ligt het voor een klein deel in de Cotswolds, één van 's lands meest geliefde plattelandsgebieden met prachtige dorpjes. Eén van die dorpjes is Castle Combe en ligt in Wiltshire. Wiltshire is echter het meest befaamd vanwege zijn prehistorische erfgoed in de vorm van onder andere steencirkels zoals het werelderfgoed van Stonehenge maar ook van Avebury. U kunt een hotel boeken vlakbij de beroemde trekpleister maar u zou er ook voor kunnen kiezen in de historische stad Salisbury te verblijven. Dat ligt in de buurt, heeft een prachtige kathedraal en is vlakbij andere mooie natuurgebieden gesitueerd zoals de West Wiltshire Downs en het New Forest National Park.Wiltshire: zoek per plaats

Salisbury Avebury Lacock

groen vlak Castle Combe groen vlak

Terug naar:

→ Somerset & Wiltshire
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)