Vind een mooi verblijf in Noordoost Schotland

Aberdeen in Schotland Stonehaven in Aberdeenshire, Schotland Het kustdorpje Pennan in Aberdeenshire, Schotland Boeken in Aberdeenshire Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Aberdeenshire

Dit raadsgebied in het oosten van Schotland is bekend van de havenstad Aberdeen, na Glasgow en Edinburgh de derde stad van het land. Het staat bekend om zijn granieten gebouwen en ook kunt u er verschillende musea en gebouwen bezichtigen. Vanuit de haven vertrekken ook veerboten naar de Orkney -en Shetland eilanden. Het gebied heeft ook een lange kustlijn met daaraan stadjes als Fraserburgh, Peterhead en Stonehaven waar u het oude Dunnottar Castle kunt bezoeken. U kunt natuurlijk ook een hotel of vakantiehuis in het heuvelachtige binnenland van Aberdeenshire boeken dat ook bekend staat om zijn prachtige typische Schotse kastelen zoals Castle Fraser en Cragievar Castle en ook het stijlvolle Duff House in het noorden.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Aberdeenshire en Moray

legenda van kaart

Hotels en vakantiehuizen in Moray

Dit raadsgebied is misschien wel het meest bekend van zijn whisky stokerijen, die u bijvoorbeeld in het gebied Speyside (vernoemd naar de rivier) kunt bezoeken. Dat is de streek rond plaatsen als Dufftown, Aberlour en Glenlivet. U kunt er uiteraard stokerijen bezichtigen en whisky proeven. Moray heeft overigens ook een kustlijn waar u bijvoorbeeld kunt gaan wandelen. U vindt er plaatsen als Buckie, Lossiemouth en Nairn. Het stadje Elgin met zijn oude kathedraalruïne ligt hier ook in de buurt. In het zuiden kunt u ook een hotel of vakantiehuis in de bergen van het Cairngorms National Park boeken, uiteraard ook een prima gebied om in te wandelen. Ook zijn er enkele historische bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld Brodie Castle.Zoek per plaats

Aberdeen Stonehaven Ballater

Crovie Dufftown Inverness

Terug naar:

→ Aberdeenshire
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)