Vind uw vakantiebestemming in de Scottish Borders

Kelso in de Scottish Borders Het stadje in de Scottish Borders, Schotland Peebles in de Scottish Borders Boeken in de Scottish Borders Luxe hotel in landelijk Engeland

Hotels en vakantiehuizen in de Scottish Borders

Dit is een mooi, historisch en heuvelachtig gebied in zuidoost Schotland. U kunt er bijvoorbeeld een hotel boeken in één van de kleine stadjes zoals Galashiels, de locatie waar Sir Walter Scott's Abbotsford staat of het kleinere Melrose waar u de oude abdijruïne kunt bezichtigen en waar vlakbij ook de overblijfselen van Dryburgh Abbey te zien zijn. Andere voorbeelden zijn Peebles, Kelso en Hawick. Er zijn ook mooie gebieden waar u kunt gaan wandelen in de heuvels, namelijk Eildon and Leaderfoot rond Melrose en Upper Tweeddale vlakbij het stadje Peebles. In dit gebied kunt u ook enkele landgoederen en kastelen bezoeken en de hoofdstad Edinburgh bevindt zich ook redelijk in de buurt. Er is overigens een nieuwe spoorlijn tussen Edinburgh en Galashiels, in gebruik sinds september 2015.
Boeken, extra service en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra (gratis): als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in Engeland

Genius korting bij booking.com

Als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw account dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via Groot-Brittannië Liefhebbers gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer.
Handig ter ondersteuning: de kaart van Scottish Borders

legenda van kaart

Bekijk informatie, hotels en huisjes in:

Peebles Melrose Kelso

Terug naar:

→ Scottish Borders
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)