Autovakantie - 8 a 14 dagen door de Cotswolds en West Midlands

Broadway in Engeland Blenheim Palace in Woodstock, Oxfordshire Oxford in Engeland Anne Hathaway's Cottage in Stratford-upon-Avon, Warwickshire Warwick Castle in Engeland Church Street in Ledbury, Herefordshire Malverns Hills in Herefordshire, Engeland English Bridge in Shrewsbury, Shropshire Ironbridge Gorge in Shropshire Kaart van autorondreis door de Cotswolds en West Midlands

Een autorondreis door het historische westen van Engeland

Deze autorondreis gaat naar enkele fraaie streken in het hart van Engeland en de regio West Midlands. Zo gaat u ook naar de schilderachtige Cotswolds, een landelijke streek met een onmogelijke hoeveelheid pittoreske dorpjes -en stadjes. In de graafschappen Warwickshire en Herefordshire is ook veel te zien in de vorm van leuke stadjes met houten vakwerkhuizen en andere bezienswaardigheden. Denk aan het Stratford-upon-Avon van William Shakespeare, Warwick, Ledbury en Hereford. Als u nog wat langer weg wilt kunt u ook het mooie graafschap Shropshire bezoeken. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien.

Mogelijke route

kaart van rondreis door de Cotswolds, Warwickshire en Shropshire in Engeland

Hoe gaat het in zijn werk?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U ziet ook een voorbeeld staan van een plan op maat zodat u weet hoe dat er zo ongeveer uit ziet. Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland Cottage in Engeland

Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Zuid Engeland
→ Autorondreizen door Midden Engeland
→ Autorondreizen door Wales