Autovakantie - 10 a 14 dagen door Cotswolds en West Midlands

Bibury in Gloucestershire, Cotswolds Blenheim Palace in Woodstock, Oxfordshire Stanton in de Cotswolds, Engeland Oxford in Engeland Anne Hathaway's Cottage in Stratford-upon-Avon, Warwickshire Warwick Castle in Engeland Church Street in Ledbury, Herefordshire Malverns Hills in Herefordshire, Engeland English Bridge in Shrewsbury, Shropshire Ironbridge Gorge in Shropshire Verblijf in goede Engelse hotels Vakantieplan op maat Kaart van autorondreis door de Cotswolds en West Midlands

Een rondreis door West Engeland

Deze rondreis gaat naar enkele fraaie streken in de regio West Midlands (niet te verwarren met het graafschap) en naar de Cotswolds. The Cotswolds is een landelijke streek met een onmogelijke hoeveelheid pittoreske dorpjes -en stadjes en strekt zich ook grotendeels uit tot in Zuid Engeland. In de graafschappen Warwickshire en Herefordshire is ook veel te zien in de vorm van leuke stadjes met houten vakwerkhuizen en andere bezienswaardigheden. Denk aan het Stratford-upon-Avon van William Shakespeare, Warwick, Ledbury en Hereford. Als u nog wat langer weg wilt kunt u ook het mooie graafschap Shropshire bezoeken. Aangezien het nog wel een eindje rijden is van zowel Dover als Harwich is het misschien een idee om op de heen en/of terugweg een extra stop in te lasten maar dat hoeft niet persé.

Hoe gaat het in zijn werk? U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U ziet ook een voorbeeld staan van een plan op maat zodat u weet hoe dat er zo ongeveer uit ziet. Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland Cottage in Engeland

Mogelijke locaties om te zien en/of te verblijven

Hieronder ziet u een aantal plaatsen die u zou kunnen bezichtigen of waar u zou kunnen verblijven. Hoeveel u er mogelijk zou kunnen bezoeken hangt natuurlijk af van het hoeveelheid dagen dat u tot uw beschikking heeft. Als u wat korter de tijd heeft zou u bijvoorbeeld ook alleen de Cotswolds en Warwickshire kunnen bezoeken. Voor alles is een prima plan te maken. Op basis van uw voorkeuren, budget en lengte van de reis zal ik een geschikt plan voor u maken. Deze pagina's hieronder geven u in elk geval een goed idee van wat u allemaal kunt zien tijdens de autorondreis, net als de foto's bovenaan de pagina:

Bourton Chipping Campden Burford

Oxford Stratford Warwick

Hereford Ludlow Shrewsbury
Terug naar:

→ Autorondreizen door Zuid Engeland
→ Autorondreizen door Midden Engeland
→ Autorondreizen door Wales