Autovakantie - 10 a 14 dagen door de Cotswolds en West Midlands

Rondreis langs Oxford in Engeland Rondreis door de Cotswolds in Engeland Rondreis door Chipping Campden in Engeland Rondreis langs Hereford in Engeland Rondreis door de Malvern Hills in Engeland Rondreis langs Warwick in Engeland Rondreis langs Blenheim Palace in Engeland Rondreis langs Ironbridge in Engeland Kaart van autorondreis door de Cotswolds en West Midlands Rondreis door West Engeland

Een autorondreis door het historische westen van Engeland

Deze autorondreis gaat naar enkele fraaie streken in het hart van Engeland en de regio West Midlands. Zo gaat u ook naar de schilderachtige Cotswolds, een landelijke streek met een onmogelijke hoeveelheid pittoreske dorpjes -en stadjes. In de graafschappen Warwickshire en Herefordshire is ook veel te zien in de vorm van leuke stadjes met houten vakwerkhuizen en andere bezienswaardigheden. Denk aan het Stratford-upon-Avon van William Shakespeare, Warwick, Ledbury en Hereford. Als u nog wat langer weg wilt kunt u ook het mooie graafschap Shropshire bezoeken. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien.

Mogelijke route

kaart van rondreis door de Cotswolds, Warwickshire en Shropshire in Engeland In 10 a 14 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

Optie 1: geef de planning uit handen. Voor deze route - of een variatie daarop - kunt u een vakantieplan op maat aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een gedetailleerd online reisplan, inclusief te boeken accommodaties en informatie over de bestemmingen (+ omliggende gebieden). U kunt het thuis op uw gemak bestemming voor bestemming boeken en het zal ook tijdens uw rondreis online blijven staan zodat u het tijdens de vakantie kunt blijven raadplegen. Lees hieronder verder.

Optie 2: doe het zelf. Mocht u deze pagina bekijken om inspiratie op te doen en bent u van plan zelf de rondreis vorm te geven, dan kunt u ook gebruik maken van de service eigen online pagina. Dan boekt u zelf de accommodaties via deze website en vraagt u nadien een eigen pagina aan. Hier kunt u zoeken naar accommodaties in de Cotswolds, hier in oa. Warwickshire en hier in oa. Shropshire. Maar nogmaals: wilt u uitgebreide hulp? Vraag dan een vakantieplan op maat aan.


Cottage in Engeland Inn

Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Zuid Engeland
→ Autorondreizen door Midden Engeland
→ Autorondreizen door Wales