Autorondreis - 10 a 14 dagen door Noord Wales

Rondreis langs de Dee Valley in Wales Rondreis door Snowdonia in Wales Rondreis langs Beddgelert in Snowdonia, Wales Rondreis op Anglesey in Wales Rondreis langs Llandudno in Noord Wales Rondreis langs Conwy in Wales Rondreis langs de Snowdon Mountain Railway in Snowdonia, Wales Rondreis langs Portmeirion in Snowdonia, Wales Kaart van autorondreis door Noord Wales Rondreis door Noord Wales

Een rondreis door de Dee Valley, Snowdonia en de kust

Deze rondreis gaat naar Noord Wales waar u het relatief ruige Snowdonia National Park, het meest bergachtige gebied van Wales vindt. Er is uiteraard prachtige natuur maar u kunt er in en rondom ook imposante oude kastelen bekijken en ook meegaan op een stoomtrein door de bergen als u wilt. Vlakbij het vasteland ligt het grote eiland Anglesey waar u gewoon met de auto kunt komen omdat er een brug staat. Dat is relatief vlak en heeft mooie kusten. In noordoosten bevindt zich bijvoorbeeld de groene Dee Valley en aan de noordkust liggen enkele badplaatsen waarvan Llandudno het bekendst is. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien.

Mogelijke route

kaart van rondreis door Noord Wales * In 10 a 14 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone. Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland vlak

Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Wales
→ Autorondreizen door Midden Engeland